Bazı kitaplar vardır birden fazla okursun ve her okuduğunda yeni bir yönünü keşfedersin. Defalarca okuduğun bir kitap var mı?

Bazı kitaplar vardır birden fazla okursun ve her okuduğunda yeni bir yönünü keşfedersin. Defalarca okuduğun bir kitap var mı?
Yüzüklerin efendisi kitabı var tabi ki de "Yüzüklerin Efendisi", J. R. R. Tolkien tarafından yazılan ve üç ciltten oluşan bir epik fantastik roman serisidir. Kitap ilk olarak 1954-1955 yılları arasında yayımlanmıştır. Seri, Orta Dünya adı verilen kurgusal bir evrende geçmektedir. Kitap serisi, "Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği" (The Fellowship of the Ring), "Yüzüklerin Efendisi: İki Kule" (The Two Towers) ve "Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü" (The Return of the King) adlı üç kitaptan oluşur. Hikaye, Frodo Baggins ve arkadaşlarının Orta Dünya'yı tehdit eden bir karanlık güç olan Sauron'un Yüzüğü'nü yok etmek için tehlikeli bir yolculuğa çıkmasını anlatır. "Yüzüklerin Efendisi" kitapları, Tolkien'in yaratıcı düşünceleri, karmaşık karakterleri, ayrıntılı dünya yapısı ve destansı anlatımıyla ün kazanmıştır. Kitaplar, fantastik edebiyatın en önemli eserleri arasında yer alır ve geniş bir okuyucu kitlesi tarafından sevilir.
Hala okurum hayatının baharında lösemi tedavisi görürken melek olan bir genç kızın öyküsü ızmirde mezarını bile ziyaret ettim
Cevap
10Cevap
Momo isimli kitabı iki kez okudum genelde bir okuduğumu bir daha okumam kişisel gelişim kitapları hariç
defalarca kimse okumaz da
farklı zamanlarda 3 kez okuduğum bir kitap var
michael ende - momo
Evet okumaya doyamadığım, her defasında farklı bi tat aldığım epey kitap var ~ℳ
Okuduğum kitabı yarım bırakmak gibi bir huyum var
Nadiren iki defa okurum. defalarca okumadım hiçbir kitabı
Monte Kristo kontu ve Jane Eyre onlarca kez okumuşluğum var.
Bir kitabı defalarca okumadım ancak şu an elimde tekrar okumak istediğim bir kitap var
Hayata Dön ve Camdaki Kız kitabını defalarca okumuştum
İki kez okumuşumdur, şimdi yanlışlık olmasın
Evet sürekli tekrar baktığım okuduğum kitaplarım var.
Nilgün Bodur, Zeus Kabadayı, Songül Ünsal, Tuba Ezici kitapları
Ben en çok Çalıkuşunu okudum her okuduğumda ayrı bir keyif alıyorum
Zorba. Nikos Kazancakis
Suç ve Ceza. Dostoyevski
İnsan ne ile yaşar kitabını ya 3 ya da 4 defa okumuşumdur
Cehenneme övgü kitabını 2 kere okumuştum ama yazarını unuttum şimdi
Var ama kitap ismiyle reklam yapmayim
Şeker Portakalı, İçimizdeki Şeytan
Yok nerde bir kitabı bile zor bitiririm.
Hayır yok. Bir kitabı defalarca okuyamam.
Sefiller
bi kitabi sadece bi defa okurum
En İyi Cevap