Ortaokulda, lisede vs. okuduğunuz kitapları ileriki yıllarda yeniden okur musunuz? Tamamını okumak zaman alabilir ama en azından bazılarını?
Okurum
Okumam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ortaokulda, lisede vs. okuduğunuz kitapları ileriki yıllarda yeniden okur musunuz? Tamamını okumak zaman alabilir ama en azından bazılarını?
Aklımda yer etmiş olanların bazılarını zaman zaman tekrar okuyorum. İkinci okumamda hikayenin aslında ilk algıladığımdan başka şeyler anlattığını keşfetmek çok keyifli.
Bazıları okunur ama hepsi okunmaz, değil mi? Ben zaten yavaş, sindirerek okuduğum için tekrar okuyasım gelmiyor açıkcası.
Cevap
7Cevap
Okumam, okuyamam. Aynı şekilde izlediğim filmi veya diziyi tekrar izlemeyi de sevmem. Sadece Dark'ı izlemiştim o da şimdiye kadar izlediğim en iyi dizi olduğu için.
Okurum. Çünkü her okuyuşumda farklı pencereden bakarım olaylara. Ve her defasında başka perspektifler kazanırı₥
Ben 10 tane kitabımı aynı sene içinde 5 kez okudum
defalarca kez okuyabilirim çok sevdiğim bir kitabı.
Sonunu bildiğim şeyi tekrar okumak ya da izlemek istemiyorum
Zaten kitap okuma dediğin öyle olur. Tekrar okuyarak
Okumam etkilendiğim kitapları zaten tüm detaylarıyla hatırlarım
Diğerleri de önemli değil zaten
Ben okuyorum. Çünkü her okumada insan farklı manalar bile çıkarabilir.
Evet ama hepsine vakit yetmez.
Hepsi olmaz elbette en begendiklerini okursun zaten
Bazı kitapları daha önce keşke okumuş olsaydım.. Sofinin dünyası, kinyas ve kayra
Denk gelirse okurum Tabii ki
Benim içimden pek gelmiyor ki hepsini baştan sona okumak zor zaten. Sizce?
Hangi kitap mesela poncik?
Ortaokulda ve lissdekileri diyorum. Hepsini okuyamam ama belki bazıları okunabilir.
Poncik her kitabın lezzeti farklı. Her yaşta okunduğunda anladığımız farklı. Çünkü yaş ilerledikçe anlayış idrak algı da değişiyor. Haliyle okuduklarımizdan anladıklarımiz da değişiyor. Böyle düşün derim
Orası doğru.
Seninki 75B mi 🤪
Küçük xürtük beni engellemiş laaa
Sacma sapan soru sormadan mi
Niye cevap yazma zorunluluğu hissettin? Okuyup geçsene :)
Kırmayın birbirinizi poncikler
34 bedenli küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli bebeksi yüzlü garı ariyom ben
@SeyyahÖküz1 ketçap mayonez de olsun mu?
Puhaha Gisganc garı sen sus bakem goca götlü garı
Evet, okurum. Keyifli oluyor tekrar okumak
Eğer çok hoşuma gitti ise okurum
Evet zaten hep dönüp dönüp onu okuyorum
Okurum uğultulu tepeler başucu kitabımdır
Bazıları okunur ama hepsi okunmaz, değil mi? Ben zaten yavaş, sindirerek okuduğum için tekrar okuyasım gelmiyor açıkçası.
açıkca*
evet tabiki 200 kitap okumuşumdur tekrar elime aldıklarım 10 -15 tane
Hocalarım istediği ders kitaplarını saymıyorsunuz, değil mi?
Hocaların*
yok hayır normal kitap okuma olarak
Okumam
zaman zaman
Okurum srversem
Okurum
Okurum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?