Kitap satın alacağım
Genelde klasik okuyorum ama artık her alandan okumak istiyorum
Okuyup, beğendiniz kitapları benimle paylaşırsanız sipariş oluştururken yeni kitapları satın almama yardımcı olabilirsiniz ve bunun için çok sevinirim.
Kitap satın alacağım
Genelde klasik okuyorum ama artık her alandan okumak istiyorum
Okuyup, beğendiniz kitapları benimle paylaşırsanız sipariş oluştururken yeni kitapları satın almama yardımcı olabilirsiniz ve bunun için çok sevinirim.
Tabi ki...
Teşekkür ederimmm
Cevap
3Cevap
Dokuzuncu Hariciye Koğuşu
Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu
Aziyade
2 tanesini okudum
Diğerlerine hemen bakacağım
Teşekkür ederimmmm
Bunu okudum 😊
Her şeyin fiyatı uçmuş 😔😔
Sofie'nin Dünyası çok iyidir.
Portakal Kız
İşte Böyle Buyurdu Zerdüşt
Hepsini duydum 😊
Bakacağım, çok teşekkür ederimmm
Çok klasik olacak ama Harry Potter serisini kitaptan okumak çok keyiflidir ayrıca.
İstiyorum ama biraz pahalı ve bildiğim şeyleri tekrar okumak için bütçemin bir kısmını oraya harcamalı mıyım emin olamıyorum
Belki trade yolu ile daha ucuza alabilirsin.. Ben bazen pdf olarak kitapları okuyorum cok iyi oluyor.. Gerçi aynı hissiyat elbette değil
Pdf okuyamıyorum ya
Kitap bile gözlerimi dehşet yoruyor
Bakalım ucuz bir yol bulursam alacağım
Subliminal işgal=> Akademisyen yazar sayın Sefer Darıcı eğer okumadiysan şiddetle tavsiye ederim mükemmel bir kitap
İlk defa duyuyorum
Mükemmel bir kitap insanın bilinç altı ile alâkalı kesinlikle okumalısın ben 5 defa bitirdim bu kitabını kırmızı Kapaklı bir kitap bunun birde mavi kapaklı kitabı da var bir kitabı daha vardı da ismini unuttum internetten bulabilirsem onuda yazayım al oku
İlgimi çekti
Bakacağım
Teşekkür ederimmmm
Buldum diğeri de şeytanın al dediği isimli kitabı
Değişik kitaplar
Bakacağım
Eminim alıp okursan çok menmun olursun
Alacağımmm
Umarım memnun olurum 😆
Üçünü de alacak misin 😅
İlkini alıp diğerlerine ona göre karar veririm gibi duruyor 😆
O zaman ilk kırmızı kapaklı subliminal işgal kitabını al bi beynin yansın sonra diğerlerini al 🤣
Tamamm öyle yapayım 😆
🤣🤣🤣🤣
Osho nun tüm kitapları
Bu Ülke
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?