+1 yılPalyaço hoş ama diğerlerinin yanında biraz daha amatörce kaçmış. Demek istediğim o güzel, diğerleri daha güzel. :) Ayrıca göz çizmişsin eğer o düşündüğü kaş ise kaşı daha yukarıdan çizmen gerekiyor. Ama gözün içi çok güzel olmuş. :) Ellerine sağlık çok güzellerr.
19 Yorumla- +1 yıl
Hiç üstüne düşmeyince böyle oluyorsa üstüne düşünce nasıl olur bilemedim. Ben de birşeyler çiziktiriyorum ama inan bana bu kadar olmuyor. Ben de eğiitim almak isterdim çünkü resim çizmek ve ona yeteneğinin olması çok ayrı birşey.
Youtube da falan eğitici videolar var. Temel kurallaro oradan öğrenebilirsin. Çok da işine yarar bence. Sakın durma devam et. Herkesin sahip olduğu bir yetenek değil. :)
Ayrıca ister karanlık temalı çiz ister aydınlık. Sonuçta çıkan iş önemli ve gerçekten güzel şeyler çıkarmışsın. En beğendiğim en üstteki ağaçlar arasında yalnız takılan adam oldu. :) - +1 yıl
250den fazla çalışmam var hepsını facemde paylaşıyorum.. benım tarzım daha cok yalnızlık temalı.. sanırım bunun sebebı uzun yıllar yalnız kalmamdandır. aşk meşkte şansı olmayanlardanım.. resim çizmek kesinlikle doğuştan yeteneklı olmalı bence.. yetenek olmadıgı zaman eğitimler işin sadece teknık kısmı bence.. olay beyın hayal gucu bakış açısı ve bunları kagıta aktarmak.. resımden cok sporla zaman harcıyorum muzıktede başarılıyımdır ama resım çizmeyı hep gerıdebıraktıgım bır hoby olarak kaldı..
- +1 yıl
Ben derim ki eğitim almasan da üstüne düş. Eğitimsiz neler başaran insanlar var. Dengeleyebileceğin bir şekilde resime de zamam ayır bence. Eğer imkanın varsa müzikle de uğraş. Her türlü sevdiğin şeyleri yap yani.
- +1 yıl
:) ölmeyi de bir kenara bırak. :) imkanın varsa herşeyi yap. kpss illetinden ben pek zaman bulamıyorum mesela.
- +1 yıl
hepsini atıyorum. :) çünkü kafamdaki şey ortaya çıkmayınca sinirleniyorum
En İyi Cevaplar
+1 yılvalla bence eğitim almayan birineve nadir çizen birine eleştiride bulunmak saçma bir ego tatmini olur, bence çok iyisin arkadaşım, eğitimle ve sıkı çalışmayla taş çıkarırsın eksiklerin var diyenlere
115 Yorumla- +1 yıl
rica ederim. bence bunu değerlendir bir kursa yazıl kısa zamanda ufak hataları kapatırsın. ciddi ciddi güzel zevkli bir iş ve hobi ciddi bir kazanç kapısı
- +1 yıl
:D :D benim bayan müşterim vardı ressamdı oda dandik bir ressam otelde resim yapıyordu. maaş kaç alıyorsun diyordu meserine göre ve sayısına göre değişiyor bazen 5 bin bazen 7 bin, en kötü 1500 diyordu
- +1 yıl
resim dersin hariç dersde veriyor o :D
- +1 yıl
bende resi meğitimi almak istiyorum, hobi olarak, dışardanda tablo satışına girmeyi düşünüyorum resimlerimi vermeyi bir yerle anlaşıp. elim yatkındı küçükken sonra uğraşmadım ama ciddi bir yerde hem eğitim alıp hemde farklı hayal gücümü fırçaya ve boyalara dökmek istiyorum. bence değerlendir.
- +1 yıl
çok nostaljik bir düşünce :D:D çok şirin olur bence birazda eski otantik eşyalarla renklendirmek insanlarda gizemli bir hava uyandırabilir. değişik fikirler iyidir
- +1 yıl
bence böyle düşünmemelisin aşkda kimimizin şansı yaver gidiyorki kimine bir kalas odun, kimine bir cadoloz denk geliyor ama herkes doğru nedense herkesde yalnzı burada bir hata var umudunu kesme ;) öldüğünde geride bırakdıgın şeyler kimsenin umrunda olmaz o yüzden yaşadıgın sürede mutlu olmaya bak bunları yaparak kazançlarını yatırım yaparak ve bir kısmını deli gibi harcayıp aktivitelerinle mutlu olarak. o zaman keşkesiz ölmekle keşkelerle ölmek çok farklı :D
- +1 yıl
emin ol kıymeti göz ardı edilen o kadar ressam varki insanlar modellerin kapak resimlerini tercih ediyor yoldan geçenlere sokak röpörtajı yapılsa emin ol paspal bir toplum düşüncesine sahip bu ülkenin bir kısmı. Dün beyoğlunda sabah vakti dolaştım insanlar kalabalıktan çıkıp kalabalık mekanları gürültülü ortamlarda kargaşanın içinde sohbeti tercih etmiş :) butik tarzı cafeler, minik otantik cafeler sıfır çekiyor,:D gel görki toplum böyle şeylere çok değer vermiyor, ama verenler de hakkını veriyor :D o yüzden ressamlı kbu kadar özel ve değerli :D
- +1 yıl
bizim toplumumuzun sanata bakış açısı zaten ortada.) yahu NÜ çalışmalarımı gören bana diyorkı serkan sen sapıkmısın:S.. oysakı şunu idrak edemıyorlar bir cıplak insan bedenı kasların şeklı her bır kas gurubun bırbırıne olan orantısı.. yani düşün en basıtınden bir avuc ıcınde bıle bircok çizgi kas şeklı kemık boy orantısı.. yanı zor iş bunu bır emek bır gözlem yetenegı olarak dusunmezler.. aha çıplak kadın tamam sen sapıksın.. bu işte
- +1 yıl
hahaha valla aynen bak profil resmimi gören mesaj attı kaç kez neler ne yorumlar. sanattan anlamaz bazı insanlar, kafaları bel altına çalıştıkları için.
Hepsi birbirinden güzel, harika. Yetenek kesinlik ile var, ve bence bir teknik olarak eğitim al derim, daha sonra yaptığın resimlerle bir sergi açarsın çok güzel olur. :)
13 Yorumla
+1 yılhttps://i.hizliresim.com/lB8PEJ.jpg bunu bidaha yapma tamam mı
Şaka şaka güzel11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
90Cevap
Hicbir egitim almadan boyle ciziyorsaniz siz gercekten cok yeteneklisiniz!
Teknik anlamda degilde daha cok amator bir gozle baktigimda ziyadesiyle gozlerim kamasdi.
Bircok egitimli ressamdan daha basarili oldugu asikar. Keske bu yeteneginizi gelistirseniz. Tebrik ederim.12 Yorumla
+1 yılImgesel çalışmaların iyi fakat daha fazla ayrıntıya girebilirsin... Bu arada çizgilerin aynı modda yapmamalısın yani ince ve kalın yeterli değil sadece ayrımları yumuşatmaları daha iyi ayarlamalısın vuruşu değiller, eşit gibiler... Tabi bunlar sadece teknik çok normal çok iyisin başarılar :)
13 Yorumla- +1 yıl
guzel yorumununz ıcın öncelıkle tesekkur ederım. ben hıc egıtım almadım.. teknık olarak bir bilgim yok.. mimar sınanda okuyan bır arkadasımla beraber aynı potreyı cızmeye başladıgımızda o birsürü yuvarlaklar sprileler elipsler çizerek başlıyordu, bense direk kaştan gözden başlamıştım.) kullandıgım kalemler kömür kalem çeşitleri dereceli kalemler kağıt silgi pamuk ve tukenmez kalem.. cocukken elımden tutuan olsaydı şu an çok farklı olurdu hersey
- +1 yıl
Anlıyorum... Buna rağmen çok iyi öyleyse haklısınız teknik kısmı eğitimle bağlantılı. Bence şansınızı deneyebilirsiniz yeteneklisiniz tekrar başarılar...
Eh iste.. Biraz daha çalisman lazim. Eger istersen, çizim teknigimden faydalanabilirsin:
=> https://sketchtoy.com/6359489414 Yorumla
+1 yılHarikalar birkac yoruma baktim kendine ait bir yetenekmis dahada tebrigi hak ediyosun :)
Resimi cok severim okadar ugrasirim ama bukadar ilerletemiyorum :(
Resimlerde bana gore huzun var gibi geldi birkaci haric12 Yorumla- +1 yıl
Yansitmalarin da super o zman hem harikalar hem karamsar huzunlu :/
Ama ciddiyim cok icten
Ama benim. okadar gosterecwk kadar olamadi :)
Tek kelimeyle muazzamlar..
https://i.hizliresim.com/nG4Yp5.jpg
bir yerden kurs falan alıyor musun?21 Yorumla
+1 yılEver gercekten cok guzeller. Teknik biraz daha calismak lzm bende oyle yapiyorum. Bu aralar nü çalışmlara başladım. Ben de eğitim almadım. Ama internetten çizim kitapları var tavsiye ederim
16 Yorumla- +1 yıl
Tabkide müsait olduğum zaman koyucam buraya falan zaten
- +1 yıl
Bu arada sapık filan değilsiniz. Sanattan anlamayan insanlar boş konuşurlar 😃 millet oyle resimlerle unlu oluyor para kazanıyorlar.
- +1 yıl
Birşey anlatmana gerek yokkş brak km ne diyorsa desin
Bayıldım. Çok güzel. Keşke tanıdığım biri olsan öğretirdin beni😢Bende seviyorum hatta geçenlerde sormuştum ama şu an utandım bunları görünce benden bişey olmaz😢😢😢
12 YorumlaGercekden sen mi cizdinn?
Bence mukemmeller... Kopya kagidiyla bile cizemem ben :-D yetenek yok -.-11 YorumlaHocam iznin olursa bazılarını bende çizmek isterim. Gerçi bu kadar başarılı olmaz ama çok iyi bir pratik olur :)
11 Yorumla
+1 yılözellikle orman ve kadehe ba-yıl-dım. gerçekten çok güzel çiziyorsun keşke benim de böyle bir yeteneğim olsa.
110 Yorumla- +1 yıl
bardağın içindeki sıvının görüntüsü çok hoş ve gerçekçi cidden çok güzel
- +1 yıl
evet biliyorum tahmin ettim zaten ama güzel olmuş yine de
- +1 yıl
:))
- +1 yıl
yani pek degil muzikle daha alakaliyim
- +1 yıl
ne guzel
Grafik tasarım ya da egitim fakltsi okumalisin bence. Egitim alırsan eğer düşünemiyorum seni bizim resm kursuna aylarca gelenler bukdar cizemiyodu yetenek var
19 YorumlaÇizimler kötü olsaydı "keşke görünmez kalemle çizseydin" diye laf atıcaktım, amacım oydu. Amma velakin çok başarılı. Devam :)
11 YorumlaValla bravo helal olsun çok çok güzel hepsi abes olucak ama sipariş falan alıp yapıyosmusun hobimi.. eger yapıyosan oğlumu çizmeni isterim..
13 YorumlaEline sağlık hocam, gayet başarılısın, çalışmaya devam et. Eğer maddi durum iyiyse sürekli çalışmaya mecbur değilsen, kesinlikle sanatla uğraşmalısın.
14 Yorumla- +1 yıl
O zaman sana yardımcı olayım, bir fikir vereyim "Story board" çizmekte uzmanlaş. Ne olduğunu biliyor musun? reklam filmi, animasyon ya da sinema filmi çekilmeden önce kare kare sahneler çizilir, yönetmen bu çizilmiş sahnelere göre filmi çeker, bir çok şeye o çizimlere bakarak karar verilir.
Bir araştır bunu, bir ara çok iyi para kazanıyordu insanlar bu işlerden. Ayrıca reklam ajanslarının işleri için maskot ve karakter de tasarlaya bilirsin.
Hem bu işten ayrılmamış olursun hem de paranı sanatından kazanırsın.
Tabi önce bu işlerin ayrıntılarını öğrenmen gerekli. ama yapabilirsin.
www.google.com.tr/search - +1 yıl
anladım çocukken buna benzer boyle kare kare hıkaye anlattgım bır hayalı kahrmanaım vardı çizmiştim oldukca guzel olmuştu.. haklsıın kardeş bu işlerde ıyı para var ama ben işin hıc tıcarı kısmını dusunmedım bıraz ımkan meselesı sanırım benımde ımkanım yok ve spora yonelınce zamanımı hep ona harcadım.. çok teskkuler bu arada
+1 yılsenin yaptığına pek ihtimal vermek gelmedi içimden bu kadar başarılı bir resimci bunları buraya koyma gereği duymaz çizimler basarılı
15 Yorumla- +1 yıl
sen harcanıyorsun buralarda kardeşim :)
- +1 yıl
ah param olsa tutardım elinden :)
+1 yılBen daha dün bugün için çizimlerimi siteye yüklerim diye düşünüyodum benim de çizimim iyidir fakat bunları gördükten sonra utanırım atamam benimkiler tırt kaldı :(
12 Yorumla- +1 yıl
tamam atim o zaman merak ettim yorumunu :)
1. Resime Hayran kaldım Parnasizmin ve Sürrealimin etkiisni görebiliyorum
sanatçı kalemin darbeleriyle adece bizi anlatmak istediği çerçeveye götürmüş olmalı ki
onun yerine düşünüyoruz sanki... görmemiz gereken şey farklı olsa bile17 Yorumla
+1 yılbir fotografa bakip çiziyorsun galiba, çünkü hepsi tanıdık bana?
13 Yorumla- +1 yıl
Üstüne gidersen yeteneğin daha da gelişir, hayal gücünle birlikte
+1 yılhepsi brirbrinden guzl rabbim nazarlardan korusun :) karakalem cizimlerine hayranligim cok uzun suredr var zaten :)
16 Yorumla- +1 yıl
kiz kardsm cizer bnd cizmeyi sevyorm ama bu kadar profesyonel dglm ackcasi :)
- +1 yıl
buraya nasl resm yuklenldgni bilmiyormki :) v kiz kardsme sormam lazm yaninda var mı hic resm :)
- +1 yıl
hemn deniyorm resm nasl yukleniyr :)
+1 yılbardaklı ve martılı olana bayıldım göz zaten dehşet
11 Yorumla
+1 yılGerçekten çok güzel. Hele ki şu kadeh bardağına su koyma çok gerçekçi gibi hele ki şu ağaçlarda güzel.
11 Yorumlagerçekten de senin mi bu çalışmalar :O eğer öyleyse harikalar
11 Yorumla
+1 yılWow gercekten harikalar, hayran kaldım emeğine sağlık :) Böyle yetenekli insanları aramızda görmekten mutluyuz😊 👏
11 Yorumla
+1 yılçok özendim :) keşke ben de bu kadar iyi çizebilseydim :)
13 Yorumla- +1 yıl
yetenek var da gelişme yokk bende :
Kadehe bayıldım. Gözde orantısızlık var ama sanırım böyle bir teknik vardı, ismi neydi...
15 Yorumla
+1 yılBaşarılı, özelliklede martı, palyaço ve ayakkabı tamircisi.
112 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim
- +1 yıl
Çizimleriniz amatörce degil bu yeteneginizi degerlendirmelisiniz size çok şey katar
- +1 yıl
Anladım daha çok hobi olarak ilgileniyorsunuz
hedefiniz neyse o yönde ilerleyin tabi - +1 yıl
Evet çizimlerim var ama amatörce daha çok kendi ruh halimi yansıttıgım özel çizimler
- +1 yıl
Birçok temadan izler taşır...
sanatçının çalışmaları özel olmalı diyenlerdenim bir özelligi olmalı çalışmaların uyandırdıgı duygular tuvaliyle arasında kalmalı. - +1 yıl
Bazen tablolardan esinlendigim olmuştur genelde duygularımı yansıtırım
bayıldım.. hemen benim resmimi çizmelisin ! :))))))))
11 YorumlaBakarak ninemde çizer. Marifet bakmadan hayal gücündekini kağıda dökmekte.
36 Yorumla- +1 yıl
bakarak çizim yapmaının neresi kolay bana söylermısınız? size şunu söyleleyim Mimar Sinan Üniversitesinde okuyan yakın arkadasım giriş sınavını bana anlatmışsı aynen şöyle.. sınıfa elınde bır merdivenle bir adam gelıyor merdıvenı duvara dayayıp oturuyor ve beklıyor ve sınav başlıyor bakarak aynısını çizmeye çalışıyorsun.. bilmem anlatabıldım mı? lütfen yorum yazarken biraz düşünerek yazın
- +1 yıl
Yahu ondan daha kolay ne olabilirki kimine göre zor gelebilir yetenek işi sonuçta fakat beni şaşırtacak dereceli birşey kesinlikle değil. Bende çizimler yapıyorum fakat asla bakarak çizime devasa şekilde önemliymişcesine bakmam. Mühim olan hayalinde canlandırdığın şeyi kağıda dökebilmektir. Düşünerek yazın diyorsunda bende çizimlerle uğraşan biriyim. Benim düşüncem bu. Saygı duyuyorum ama aman aman bir durum yok 1 tanesi zaten çoğunlukla tanıdık bir resim. Kastetmek istediğimi umarım anlatabilmişimdir.
- +1 yıl
bakın bence yıne yalnış dusunuyorsunuz.. yani şu an karşına obje alan.. karşısına bir manzarayı alan.. karşısına bir nü çalışması ıcın cıplak insan bedenını alan ressamlara yeteneksızmı dıyorsun? birkere en basta benım ıcın dunyanın en ıyı ressamı olan william adolphe bouguereau nun tablolarında birçoğunda karşısına bir insanı alıp çizmiştir.. sonucta bu yaratıcılıktır doğru değilmi.
- +1 yıl
Siz kendinizi onlarla bir mi tutuyorsunuz? Hayır siz buraya karakalem çalışmalarınız hakkında ne düşündüğümüzü ve nasıl bulduğumuzu yazıp sormuşsunuz. Ben saygı duyduğumu dile getirdim ama bu çalışmalar oldukca kolay. Üstelik bahsettiğiniz ressamla kendinizi bir tutmayınız. Ben kendi düşüncelerimi dile getirdim. Burada asıl mesele SAYGI duymak değil midir? Bende duyduğumu lakin bu tarz şeyleri YETERLİ bulmadığımı dile getirdim. Oysa ki siz sırf buradaki bir çok üye gibi müthiş olmuş hoş olmuş aman aman olmuş gibisinden yorumlama yapmadığım için benimle tartışmaay giremye çalışıyorsunuz ve düşüncelerimi sorguluyorsunuz. Oki bu tarz yorumlara gelemiyorsunuz paylaşmayın. Paylaşırsanızda herkes gibi bende yorumumu yaparım.
- +1 yıl
@Soran ne bu şiddet bu celal kız dogru Yazms bncede sakin biraz.)
- +1 yıl
ben sızınle tartışmıyorum fıkrınıze katılmıyorum sadece sınırlenıcek bır durum yok.. saygınızı kabul edıyorum bende dusuncelerınıze saygı gosterıyorum.. dunyaca unlu ressamlarla kendımı bır tutmam kadar sacma bırsey olamaz herhalde ben oyle brsey soylemedım bakın en basıtınden mımar sınana bıle gıtsenız sınavda bakarak obje cızme şeklınde soruyla unıversıteye gırersınız.. yanı benım dıle getırmek ıstdıgım nokta bakarak cızmenın bukadar kolay bısey olmadıgını dolaysıyla yıne yetenek ıstedıgını vurguluyorum.. ben kendını begenmış bırı degılım asla oyle bırıde olmadım.. resımlerımı begenmemış olabılırsınız saygı duyuyorum.. sadece dusuncenızı tasıp bulmuyorum.. saygılar
+1 yıldostum tebrik ederim. süper çizimler. Allah yolunu açık etsin, yar ve ve yardımcın olsun kardeşim.
12 Yorumla- +1 yıl
:)))
+1 yılçok iyi olmuş
en çok da bardağa su koyulan çalışma hoşuma gitti
emeğinize sağlık.14 Yorumla- +1 yıl
evet biliyorum :) onda hata affetmiyor :)
bende şu an çiziim kursuna gidiyorum - +1 yıl
oluyo tabikide ama sizin gerekir mi bilemem
+1 yılHarikasin:) gercekten ck iyi calismalarin ayrica hepsinde bir anlam yuklu sanki ck begendim :))
21 Yorumla
+1 yılözelikle erkeğin koluna ve kızın saçına çok özen göstermişsin.. de cidden bunları senmi yaptın? :o
15 Yorumla- +1 yıl
benimde var.. portre çalışıyordum 2-3sene öncesine kadar... karakalem uzerınede çok çalıştım hatta benım yaptığımada ınanmadılar şu an sana ınanmadıkları gıbı :)
- +1 yıl
tıpımızden kaybedıoz galıba :D bana çok çapkın tıplısın böyle resım yapabılecek tıp yok sende dıolardı :) acaba kafalarındakı tıp ne cok merak edıorum
Bence cok güzeller. Umarim bu konuda ki ilgin hep surer
29 Yorumla
+1 yılFacebooktan bir sayfa aç, beğenip takip edelim seni.
110 Yorumla- +1 yıl
Link atar mısın?
- +1 yıl
- +1 yıl
İyi de bu senin profilin. Facebookta sayfan yok mu ben sayfanı istedim
- +1 yıl
Açmalısın bence :)
- +1 yıl
Böyle yerlerde önemsenir. Burada bir kaç tane daha paylaş ve sayfanın linlini ver facesi olan beğenir diye düşünüyorum :)
- +1 yıl
Vayy teşekkürler ortak :D
Kadeh çok iyi. Diğerleri de aynı şekilde mükemmel :)
11 Yorumla- Kültür & Sanat konusunda 609 cevap paylaştı.
+1 yılYookkk... Artıkkk... :O süpersin bladerim ben cinali bile çizemiyom nan :/ Süpersin gerçekten... Eşkal belirlesek çizersin heralde? :)
113 Yorumla- +1 yıl
Eğitim olsa heralde uzaya çıkacaksın mk.. :D Bence sen resim yapmaktan diğer işlere zaman ayıramaman lazım yanlış yoldasın ve veya yollara sapıyorsun RESİM üzerine gitsene... :@
- +1 yıl
Sen yine iyi paralar kazanıyorsan eyvallah ama kimi insanlar bunu yaşama dökmüyor bin ikibin TL ye çalışıp süper oldukları konularda sadece hobi amaçla yapan insanları çok gördüm ondan yazdım yanlış anlamayın beni ;) demek istediğimi anladınız sanırım ;)
- +1 yıl
evet cok haklsıın.. mesela bazen goruyorum satılan tabloları cok basıt olmasına ragmen dudak ucuklatan rakamlar soyluyorlar.. yahu dıyorum kendı ıcımden ben bunlardan cok daha ıyısını yapabılırım.. aklımdan gecmıyor degıl ama bırturlu işin ticarı boyutu ıcın hareket etmıyorum.. sanırım ilerde yaşlanınca emeklı olunca ufak bır atölyem olur ozaman yapar satarım
- +1 yıl
Neden emekli olunca? O zaman parayı napıcaksın be adam :@ gençken yap bence iyi paralar kazan ;) pişman olma onu diyorum blader ;)
- +1 yıl
Pfff resim piyasasını da ben bilmiyorum ki tic. kafası da bende var hani incik boncuk elma armut olsa hallederiz dicem ama resim piyasası hiç anlamam... :S Anlasam sen çiz ben satarım dicem sen 100 kazan ben 10 dicem ama Resim piyasası işte dedim ya anlamam :(
- +1 yıl
Yani ;) gerçekten ucuz az paralar kazanıyorsan git derim araştır ne yapabilirsin? bence içindeki cevheri ortaya çıkar
- +1 yıl
Sende sağol da haklısın deyip hala durma :@ :/ :))
Adam hem yakışıklı hem sportif hem --cevaplarından takip ettiğim kadarıyla-- kibar ve kültürlü bir de üstüne resim yeteneği çıktı. :S :S git be burdan
13 YorumlaMükemmel görünüyorlar bir kursa falan mı gittin nasıl geliştirdin kendini bu kadar?
13 Yorumla
+1 yılway be iymiş sadece kas yokmuş sende başka yeteneklerde varmış abi :D
13 Yorumla- +1 yıl
aşkta genelde haketmeyenler başarılı oluyor abi malesef
stilin var ve bize göre güzeller ama anlamadığım eğitim almadan bu düzeye nasıl geldin? eğitim almalısın.
13 YorumlaAllah sana yetenegi bu kadar fazla vericegne birazda bana verseymis keske
28 Yorumla
+1 yılAman tanrım didim, cok güzeller. Tebrik ediyorum 👏
25 Yorumla- +1 yıl
Cin Ali mi? Evet bazen :)
- +1 yıl
Tabi canım insan cizmek çok kolay değil netice de 😄
+1 yılKabul et 62 den tavşan yapmakla başlamıştı hersey :)
11 Yorumla
+1 yılSimdiye kadar gordugum en Guzel calismlar diyebilirim harikasin basarilarinin devamini dilerim.
110 Yorumla- +1 yıl
Facem donuk actigim zaman calismalarina bakmayi cok isterim.
- +1 yıl
Tsk ederm tekrardan harikasin.
- +1 yıl
Bencde ciziyorum ama senin kadar değil hem golge falanda yapamıyorum
- +1 yıl
Bilmiyorum beceremeyince vazgeciyorun
- +1 yıl
Senin kadar basarili degilim. Bakmadanda cizemiyorum bakarak cizebiliyorum
+1 yılSüper olmuş. Karakalem çalışmakta ayrı bir zevk zaten bende çok yaptım insanın stresini atıyor.
11 YorumlaMükemmel olmuş. Ellerine sağlık. Bu becerini pasif bırakma
21 Yorumlabunlara kötü diyenı Allah çarpar )))))))))))))))
MÜTHİŞLER masaustu yaptım bırını haberın olsun11 Yorumla
+1 yılSüperler emeğine sağlık özelliklede ilk resme bayıldım nazar değmesin sana
11 YorumlaBaya yeteneklisin sen mi çizdin hepsini mükemmelll :)
12 Yorumla
+1 yılHarbiden sen mi yaptin bunlari kardes super olmus seni gonulden tbrk ederim dostum ozelllikle end UST fotroya bayoldim
11 Yorumlatebrik ederim dostum çok iyi olmuşlar
https://i.hizliresim.com/jYdzp9.jpg11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKesinlikle çok yeteneklisin, çalışmaların çok hoş.
Ellerine sağlık.12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılMaalesef... Hiç yetenekli değilim :)
+1 yılSu & bardak iliskisine ait fotografi (C) alabilir miyimm? Harikalarrrr yaa fazla guzeller :) Basarilarinin devamini dilerim. Benimde 12 tane calismam var ama bu kadar basarili degilll :/
13 Yorumla- +1 yıl
Hayir tabii ki kaldirmam. Emege saygim sonsuzdur.
Gercekten harika. bu durumda bize soylencek tek sey EMEGE SAYGI...
11 Yorumla
+1 yılduyguların yansıtıldığı karakalemler gerçek şaheserlerdir emeğine sağlık
15 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle
- +1 yıl
evet yapıyorum çok fazla hatta karakalem çalışıyorum
Çok, çok guzeller, muhteşemler, harikalar :) tebrik ederim
25 Yorumla- +1 yıl
İzninizle bunu yükledim :)https://i.hizliresim.com/nG4Yp5.jpg
+1 yılAllah vergisi bu olsa gerek. Gerçekten mükemmel resimler çizmişsin eline sağlık.
11 YorumlaGuzeller gercekten tanidigim en iyi karakalem yapan kisi yaninda cin ali cizmis gibi kaliyor :d
11 Yorumla
+1 yılBir zamanlar karakalem hastasıydim bir seegide birini tandm ve karakalemden nefret ettim yaa
11 Yorumla
+1 yılHarika ya! :D bende cizerim karakalem :) bunlar bakarak mı yoksa hayal gücü mü
13 Yorumla- +1 yıl
Ben hep hayalden portre çizerim :) facem yok malesef. Harikasın calismalara devam 👍👌😉
- Devamını Gör (185)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat