Kültür & Sanat Çalışmam nasıl olmuş sizce? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Türkan Şoray+anime+romi lerda+frida kahlo+estetik= Çalışmam nasıl olmuş sizce? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Marjinal ve özgün bir çalışma olmuş. Hiç kötü değil. Biraz daha çalışmayla daha iyi olabilir. 0 0 Yorumla
SenFde Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 36% +1 yıl hoş 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 😜ne anlatmak istedin anlamadım ama olsun Yorumla SenFde +1 yıl bir sanatçı bu kadar çabuk kestirip atmamalı :) kaleminde yoğun bir içe dönüklük, bir karamsarlık var sanki Yorumla
hasan-montana Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl hangi psikoloji ile yaptın bunu depresyonda gibisin knk 0 0 Yorumla
Geçersizkart Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Umarım yanadan düz inip etrafa eğrilenler kızın ayağı değildir 0 0 Yorumla
Derin11111 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl biraz daha çalışsan olcak gibi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ya zaten olsun diye yapmadım 3 dakikamı aldı bu karalama😜 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 1,2b cevap paylaştı. Türkan Şoraya benzettim 😂 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 1,4b cevap paylaştı. Değişik ama ilginç 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Marjinal ve özgün bir çalışma olmuş.
Hiç kötü değil. Biraz daha çalışmayla daha iyi olabilir.
hoş
😜ne anlatmak istedin anlamadım ama olsun
bir sanatçı bu kadar çabuk kestirip atmamalı :) kaleminde yoğun bir içe dönüklük, bir karamsarlık var sanki
Bu nasıl sjsjsjs
Komik ama tatlı jshkz
hangi psikoloji ile yaptın bunu depresyonda gibisin knk
Umarım yanadan düz inip etrafa eğrilenler kızın ayağı değildir
biraz daha çalışsan olcak gibi
Ya zaten olsun diye yapmadım 3 dakikamı aldı bu karalama😜
Sakallarımı var onun ama güzel
musallat 15 yakında tüm sinemalarda
Değilik olmuş ama orta diyelim
Hahahahahaha mükemmel
Türkan Şoraya benzettim 😂
Değişik