Thomas shelby veya vito scaletta özentisi değilim. Sadece seviyorum nostaljiyi. Arabam murat 131 (ondan önce de ford transit vardı 1979 model şimdi taunus topluyorum 1968 model)

Casual giyinisim boyle
Thomas shelby veya vito scaletta özentisi değilim. Sadece seviyorum nostaljiyi. Arabam murat 131 (ondan önce de ford transit vardı 1979 model şimdi taunus topluyorum 1968 model)

Casual giyinisim boyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Tarzın güzelde aga sana daha büyük güzel bir chopper lazım bence onlara tam gider veya endurolarda hoş durur sende
A1 ehliyetim var bro. Ayrıca klasik bir araba düşünüyorum bitane vardı 1979 transit mk2 şimdi 1986 131 doğan var satıp para koyup 70 80 lerden mercedes veya ford taunus almayı düşünüyorum
Taunus gitmez bence ama 70-80 mersolar gayet uyumlu olur tarzına eski çakal kasa bmwler'de güzel gider sana bence
Aga bmw alırsam rahat durmam ben biraz apaçilik var bende köyde nerdeyse her hafta "Trafiğe Kapalı tarla bahçe vb Alanlarda" drift yapiyorum
Bu yüzden öneriyorum zaten 😂
Ilk kullandığım araba benim taunus 63 modeldi galiba hatırlamıyorum tam
😂😂
Şu an ki arabam da çok güzel yanlıyor özellikle benzine alınca. 1986 model 1.6 motor 5 ileri murat 131 doğan sahibiyim. Hem kupa hafif hem motor güzel hem de alt takımım komple sıfır 10 bin lira gomdum alt takima işçiliğini ben yaptım bizzat her parça opar dan gelme
Ne güzel işte 131 candır birde merso ya veya bmw ye geçince dahada iyi olucak miss gibi
Inşallah bakalım. Allah sana en güzelini nasip etsin.
Hacı tam bir Yeşilçam zamanlarında doğması gerekirken geç kalmış modelsin
boş ver en azından pembe mor falan giymiyorum orama burama perçin atmıyorum tayt crop giyenler köpek parçalamış gibi yırtık pırtık pantolon giyen bana modadan bahsetmesin
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!