Bir film birden fazla izlenir. Buna artık insanlar şaşırmıyor ama bir kitabı 2. kez okuyunca şaşırıyorlar. Siz hiç bir kitabı 2. kez okudunuz mu?

evet var öyle okuduğum bir kaç kitap.. yıllar önce okuduğum sonra tekrar okuduğum kitaplar.. farklı zamanlarda okunan kitaplardan farklı şeyler alabiliyor olmak önemli olan.
Iki değil defalarca okurum her okuduğumda farklı istifade ederim çunkü 1 ay öncekiyle bile aynı ben değilim
Tek bir kitap. O da Gökyüzüne Not... Yazarı Ahmet Batman...
Çok güzeldir.
Denemeleride öyledir tavsiye ederim
Ben romancıyim. Çoğu kitabını okudum hepsi de ayrı güzeldi...
Ona ne şüphe ama naçizane bir tavsiye idi hepsi o :)
Cevap
10Cevap
Tamamını okumadım, ama çok duygusal olduğu için Canan Tan'ın " Piraye " ve " Eroinle Dans " romanlarının son sayfalarını 4-5 kez okumuştum ve her okuyuşumda da ağlamıştım.
evet 2 kere okuduğum kitaplar var hepsinin ismini hatırlamıyorum ama aklımda kalan son kitap puslu kıtalar atlası
Evet okudum mesela bunlardan birisi Beyaz Zambaklar Ülkesi.
Kaliteli bir kitap her okunduğunda yeni bir kitap izlenimi verir
Evet çok önceden okuduğum bir kitabı özleyip tekrar okuduğum oluyor
Evet, çok sevdiğim kitapları üçüncü kez okumuşumdur belki de
Sen 17 yasimsin kitabı her zaman ayrı bir yeri olacak bende Miraç çağrı aktaş ın
genç werther’in acıları kitabını iki kez okumuştum.
Yüzüklerin Efendisi, Karamazov Kardeşler ve Diriliş. 2 kere okuduğum kitaplar.
Ben siir kitablarina hayranim kendimde yazarim ve defalarca ayni sie kitablarini hic bikmadan okurum
Birçok kitabı birkaç kez okudum, bazı filmleri ve dizileri birkaç kez izledim.
kitabı da okumam filmi de izlemem çok sıkar beni sonunu bildiğim şeyi okumak veya izlemek
2 kere az kalır. 5-6 kez okuduğum kitaplar var. Mucize, Harry Potter, Beyaz zambaklar ülkesi, Yeşilin kızı Anne, Karantina ve b.
sadece iki kez mi?
Yok hayır herhalde bir kitap bir kez okunur
Okumuşluğum vardır
Hayır özetleri bile izlemen bi kez kâfi
Evet her seferinde yeniden okumuş gibi.
Şiir kitapları evet de roman vs okunmaz ya
Evet vardı okudugum.
.
Okudum.
Okudum
Pek degil
Okudum.