Bazı insanlara “elini vicdanına koy” diyemezsin Çünkü ellerini vicdanlarına koyacak bir vicdanları yoktur…
Zeyneplita
Ha bu arada geceye özlü söz bıraktım. Ben Facebook açmaya gidiyorum 🤪

Bazı insanlara “elini vicdanına koy” diyemezsin Çünkü ellerini vicdanlarına koyacak bir vicdanları yoktur…
Zeyneplita
Ha bu arada geceye özlü söz bıraktım. Ben Facebook açmaya gidiyorum 🤪

Özlü söz değil belki ama, kendi kitabımdan bir kesit bırakmak isterim. 🙂
"... O yakıcı bakışları atan adamı görmek istiyordu. Karısını böylesine üzen, etrafına saldırganlaşan adamı görmek, onunla konuşmak, asıl amacının ne olduğunu sormak istiyordu. Delici, pis ve kin dolu bakışlarını sevdiklerinin üzerine yöneltmemesini kesin ve sert bir dille söylemek istiyordu. Evet istiyordu ve bunu o kadar çok istedi ki bi' an, içinde kin ve nefretin amansızca büyüdüğünü hissetti. Oysa ki içinden geçenleri söylemek ve o adamla yüz yüze gelebilmek için aynanın karşısına geçmesi yeterliydi..."
Kötü yazılmış bu. En iyi eleştiri olumsuz olandır, o yüzden bodoslama gireceğim.
Çok fazla edat var bunlarda ''delici, pis ve kin dolu'' diye yazılmaz ve zaten uzun betimlemelerde anlamı düşürür
Asıl amacının ne olduğunu sormak diye yazılmaz, ''Asıl amacını sormak'' hatta ''Gerçek niyetini sormak'' diye yazılır
Hiç mi doğru dürüst klasik roman okumuyorsunuz? Okuyorsanız hiç mi yazım diline dikkat etmiyorsunuz da böyle bir edebiyat anlayışı gelişiyor yahu?
'Evet istiyordu ve bunu o kadar çok istedi ki bi' an, içinde kin ve nefretin amansızca büyüdüğünü hissetti''
Ya Allahaşkına bak, samimi cevap ver, şu cümle edebi açıdan başarılı mı şimdi? Romancılıkta da aynı filmcilik gibi, anlatılan şeyi ilerletmeyen her satırı metinden çıkarmak gerekir.
Böyle kitap yazılmaz.
Ben de düşünüyorum ama sollamak zor
Güçlerimizi birleştirelim belki sollarız
5 sene nafaka biriktirem ben de
Ben niye buluyorum O beni bulsun Ayrıca popüler erkek sevmem
İroni yaptım sadece Yoksa yazıp çoluk çocuğuma hatıra olsun istiyorum sadece
Kendi hayatımda zorluklarla nasıl başettiğimi konu alıcam Çok pozitif ve unutkan biriyim de 😂
haaha aynı şeyleri unutuyoruz zaten onu kastetmiştim 😂
Bence herkeste olsun bizde olmasın 😛
Cevap
23Cevap
Neden olmasın ki gadası
Kadının elinde şöyle bir avantaj var sosyal medya ve popülerlik gibi dünyanın en kötü kitabını yazdı ama çok satanlar listesine girdi Türkiye'de
ayıptır söylemesi " Çünkü ellerini vicdanlarına koyacak bir vicdanları yoktur…" kelimesinde bi vicdan kelimesi fazla göze batmıyor mu
Şeyma subaşı kitapmı yazıyor ya da onun yazdığı kitabı kim okuyor... bence ondan iyi yazacağın kesin...
Onun kadr basit misin kendini kiyasladigin insanlara bak
İroni sadece
Şeyma subaşı acunu nasıl kandırdığını anlatsa zaten Türkiyede ki ergenlerin % 99 u izler ama sen?🙂
Hedefin niye başkasını geçmek olmalı ki? Yaz, daha iyi nasıl yazarım de geliştir.
İnanmak başarmanın yarısıdır
Bu yolda başarılar diliyorum 😎
Sen kendini o kadınla bir tutuyosan zaten baştan kaybetmişsin demektir 😂
Keşke bu ülkede örnek alacak daha doğru birini bulsaydınız kendinizi şeyma ile kıyaslamanız kendinize yaptınız bir aşağılama
O kadına içerikleri için para ödüyormus millet abi korkunç bir toplum ya o bile kitap yazdıysa sen de Yaz arkandayiz 🤘😁
Sollayacağına %100 eminim 😃
Hahah eyvallah bajımmmm
Öfff bee derinliğine bak
Nasılmış
O kadar derin ki anlatamiyirum
Her şekil en iyi sini yaparsın
sen pizza değilsin herkesi mutlu edemezsin
Ondan iyi yazacağına eminim
Üstünü çizer atarsın bile
hahahs sollayabilirsiniz:)
İstediğin kadar yaz sollayamazsın
Kitap adı da sadece zeyneplita olsun 😎
Yazın da okuyalım... :)
Mna bile korsun Şeyma kimmiş tiksindim şu an öğğk
Ama yaz derim belki ikinci üçüncü derken tutar olmadı hatra kalır çok güzel düşünüyorsun Şeyma hariç 😃
Eğer kişiliğini koruyabilirsen sollarsın
hayır çünkü onun eski kocası acundu
boş ver yazma kim okuyacak üzülürsun
Gule gule git
Kesinlikle.
Sollarsın.
Umarım iyi bir yazar olursunuz
Yapma bunu ne olur
Yanlış insanlar için doğru şarkılar yazılmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?