Galerime erilşilmesin diye resim atamıyorum. Googlea Abdulhamid Çanakkale yazın. Gerçek ve sahte kahraman arasındaki farkı görün !
Tarihi ne kadar biliyorsunuz?
Tarihi ne kadar biliyorsunuz?
1909da tahttan indirilmiş bu "adamın" 1915teki cepheye etkisi eksi olarak vardır sadece. hüküm süresi boyunca paranoyak ve korkakça yıldız sarayında ikamet eden bu baykuş, abdülmecid'in paradan kısmayıp çok sağlam, o zaman için dünyanın üçüncü en iyi donanmasını -ki bundan önce donanma yakılmıştı kaç defa, İstanbul önlerinde demirletmiş ve kaderine terk etmiştir. eğer bu gemiler kullanılsaydı bırakın sadece çanakkale'yi, kalan cephelerde de işler çok farklı olabilirdi.
kısacası tüm osmanlı topraklarını kaybeden, vasıfsız, korkak ve paranoyak, zırdeli bu baykuş, eğer ki sarı saçlı mavi gözlü biri olmasa hem anadolu'yu - tıpkı kaybettiği diğer topraklar gibi, hem de türklerin boynuna ağır bir pranga saplayacaktı. kendisinden sonra gelen hainden farkı yok.
Mustafa Kamaldan âlâ baykuş ve korkak mı vardı? Halk Sefalet ve savaş içindeyken o balo, parti , karılar ve içkiyleydi !
Ertafı tamamen hain olmasına rağmen 33 sene ayakta kalabilen TEK BİR LİDER SÖYLE BANA?
Hain varsa sadece tek atanız olan kişidir.
At yalanı seveyim inananı , bu öyle bir yalan ki Osmanlıyı sevmemenize rağmen hem onun İstikbalınden endişe duyduğunu yazıyorsun , hem de Abdülhamidi kötüleyim derken Amcası AbdulMecidi Savunuyorsun hahahahaha =)))))
Çanakkale'ye 1000 kişilik hastane yaptırmış, mevcut tabyaları güçlendirtmiş ve yeni tabyalar inşa ettirmiştir. Çanakkale zaferine katkısı çok büyüktür. Haliç'te donanmayı çürümeye bıraktı iddiası da yalandan ibaret. Ahmet Şimşirgil bunu anlatıyor
Cevap
2Cevap
Abdülhamid donanmayı çürütmese onlara gerek kalmayacaktı.
Sen ne diyorsun değişik
Oku gör.
Kanıtla
Wikipedia kanıt diye mi sunuyorsun sen =))))))))))
Bununla ilgili çok kitap var ben sana en basitini attım kaldı ki muhafazakarlar donanmanın çürütüldüğünü inkar etmez.
Boş yapma. Bu ne nefret bu ne kin yaa
Seni uzun zamandır tanıyorum. Tam bir Ketö üyesisin. Atatürkçü olmayan Ketöler haindir.
Pardon ketö nedir?
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?