Araba ile yapılacak uzun yolculukları eğlenceli hale getirmek için müzik dinlemek şart. Peki sizce en çok hangi müzik türleri uzuun yolculukları eğlenceli hale getirir?

Araba ile yapılacak uzun yolculukları eğlenceli hale getirmek için müzik dinlemek şart. Peki sizce en çok hangi müzik türleri uzuun yolculukları eğlenceli hale getirir?
Ben uzun yolculukta Manga şarkılarını dinlemeyi seviyorum. Gerçi o an ki ruh halime göre değişiyor ne tür dinlediğim..
Günaydın,
Ben genelde hafif ve romantik müzik seçimi yapıyorum. Yüksek sesli müzikler insanın dikkatini dağıtıyor. Yol güvenliği içinde çok önemli zaten bu konuda. Benim de severek dinlediğim şarkılar şöyle.
Günaydın, teşekkürler :)
Rica ederim
Bence bunun gibi şarkılar dinlenebilir yani ben genel olarak yabancı şarkıları sevdiğim için bu tip şarkıları daha çok dinlemeyi seviyorum bu yüzden de böyle duygusal şarkıalr güzel olabilir bence
Bütün potporileri indiiir :D
Mantıklıııı açılsın bakalım 😂❤️
Art arda 10 kez Kıraç- Beddua dinledikten sonra bunlar mükemmel oldu 😄
benimle yolculuk bomba olur ya :D tabii gideceğiniz yere sağ salim varır mıyız bilemem direksiyonu çok bırakır oynarım ben djdjs
Sen babamı görmedin tabii 😂 yola değil anneme bakarak sürüyor arabayı 😄
Böyle bir sevda görülmemiş dünyadaaa :D
Ay üffff ben Kıraç- Beddua dinlerken yol boş diye son sürat giderken arkasını dönüp "Ya bizene sen boşandıysan biz boşanmadık ya kapat şunu aç Müslüm Gürses- Seni Yazdım Kalbime" dedi 10 dakika falan önce 😂
ahahha alfa baba djjs
Hiç sorma hiç her fırsatı değerlendiriyo anneme yaranmak için 😄 annem de garibim hemen düşüyo kdkskd
Haha güzelim o düşeli çok olmuş 😅
Düşürmüşler anamııı 😂
Ah ya, sen nasıl olacaktın düşmeseydi 😅
O da doğru 😄 iyi ki düşmüş o zaman dimi 😂🧡
İyi ki ☺️🌸
Teşekkür ederim canım♥️
Rica ederim balım ❤️
Cevap
20Cevap
Yıldız Tilbe - Yıldızdan Türküler (Full Albüm)
https://www.youtube.com/embed/_0nD-V9dK3UMükemmel seçim 👌
Eğlenceli ve hareketli müzikleri tercih ederim. Belki türkü ya da ilahi de olabilir ‽
U dönüşlerinde Mesnevi'den Ders Aldım
Otobanda ibre 180'i geçince Kabe'de Hacılar Hu Der Allah 😄
Desene kaza geliyorum derken Allah-u ekber deriz diye 🌸 Ama sık sık zikretmek en güzeli 💜
Aman Allah korusun kimse kaza yapmasın 🙏🏻 aynen öyle Allah deyince insanın içi rahatlıyor 🧡
:)))) uzunsa yolculuk
her tur muzik hatta sevmeyip sacma bulduklarin bile cunku aman bunu gec demelisin ya da o sarkicinin dedikodusunu yapmalisin sonrakini alkislarken bir digerinde duygulanmalisin :)))) yani yolculuk bu diri kalmak lazim :)
Gece yolculuğu yapılıyorsa slow müzik tavsiye etmem. İnsanı dinç ve enerjik tutan müzik tercihinde bulunmak daha mantıklı ve yolun çekilebilir olmasını sağlar diye düşünüyorum.
Şu tür bu tür demek doğru olmaz. Ne dinlemeyi seviyorsan onu dinleyeceksin. Yoksa yolda şu tür dinlenir diye sevmediğin müziklerle işkence çekmeye gerek yok.
Canli ve hareketli muzik dinlenmeli ki zinde ve hareketli olasinz aksi halde mayisip uyku gelebilir
Pop olabilir :) Ayrıca real anime nickli kişi cidden rahatsız biri profiline bir göz attım da hayatında ilgi görmeye görmeye saldırganlaşmış ezik
Haraketli müzik olmalı soft vs arabesk uyku getirir enerji dusuruyor genelde ne kadar sevsem de
Daha çok sakin, rahatlatıcı müzikleri tercih ediyorum
Taksi şoförlerinin sürekli dinlediği gideceğin yere kadar her yerine jilet vurduğun radyo 2000
Psikolojime bağlı karışık dinlerim bazen arabesk bazen yerli bazen yabancı
Ankara havası.
İzmir marşı 👌
Hareketli bereketli şarkılar
Enrique iglesias dinlenir
Klasik müzik Beethoven
Arabesk-slow olur genelde..
Normal müzik dinlenir
genelde radyo dinlerim ben
Pop tsm
Arabesk : ))
oynak