Kültür & Sanat Sanat akademisinden reddedildim. Ne yapmalıyım? CptSimonRiley Takip Et Master Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Politikaya atılması düşünüyorum. Güncellemeler+1 yıl Atılmayı olacaktı. Klavye sağolsun 😂. Güncellemeler+1 yıl Koca sitede rejected from art school meme'ini bilen yok puuu size. Sanat akademisinden reddedildim. Ne yapmalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 24,4b cevap paylaştı. Bence tekrar dene 0 1 Yorumla CptSimonRiley +1 yıl Politikaya atılsam?
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 323 cevap paylaştı. Ben de keman kursundan kovulmuştum üzülme halglss 0 0 Yorumla
Moddelen Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl yeni bir hitler mi doguyor 1 5 Yorumla CptSimonRiley +1 yıl Olamaz 💀. Yorumla Moddelen +1 yıl meme filan bilmeyiz biz sapık Yorumla CptSimonRiley +1 yıl 😂. Yok ingilizce olan meme. Yorumla Moddelen +1 yıl meme memedir Yorumla CptSimonRiley +1 yıl 🤣. Yorumla
Agnus_Dei Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl dünya buna hazır değil xD 0 1 Yorumla CptSimonRiley +1 yıl 💀. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bence tekrar dene
Politikaya atılsam?
Ben de keman kursundan kovulmuştum üzülme halglss
yeni bir hitler mi doguyor
Olamaz 💀.
meme filan bilmeyiz biz sapık
😂. Yok ingilizce olan meme.
meme memedir
🤣.