Güncellemeler
+1 yıl
Genelde burada hep aşk ve cinsel içerikler tutuluyor bu soruya görüş paylaşan herkese teşekkür ediyorum şaşırttınız beni
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Birde hangi mataryalleri kullanıyorsunuz yol arkadaşınız neler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Genelde film izliyorum
Hmmm hangi filmler
Basma kalıp ezbere alışkın olgu ve kişileri eleyince kendiliğinde gelen eğitim domine ediliyo tek başına yetmez hangi alana sahipsen donanimi oraya yoğunlaştıracaksin
Celal Şengör ve İlber Ortaylı izliyorum. Bu iki deha zaten sürekli yeni bir şey öğretiyor
Oyyy o ilber joca ile celal hocamın konuşmaları... Celal hocamın ZIRVA yav diyişi... Ama şey izlemeye devam et fakat tam öğrenmezsin öğrenmen gerekenleri birazda araştırma yap oku daha da alanına sahip olursun
O değilde celale hoca demişim görse kızar he djkdkdkdkdk
Benim işitsel zekam yüksek bro. Sen kendini geliştirmeye bak. Ben zaten gelişmişim.
Asperger varmış reiste
He ya birazda ateist olmasımo ona bağlıyorum çünkü asperger olanlarda ruhsal ve içsel huzur yok genel olarak bazı alanlarda sıkıntı oluyor
Nasıl geliştin anlat bro sorunun amacı o
Ateist olması beni bağlamaz o kendi inancı. Kişilerin inancına ben karışmam. Oradan da yargılamam. Bana verilen bilgiye bakarım.
Sırlarımı sana veremem çünkü o kadar hukugumuz yok fkskks ya gelişmek için beyin lazım. Beyinin içinde zeka lazım. Bu zaman kadar zekami itlige kullandım jdjjs şimdi ise kendi hayatıma kullanıyorum. Gelişmek, inanmakla başlar. Kendine inan ve kendini keşfet. Gelişirsin
Ya ateist olması ya da bir insanın alkol alması harbiden de bizi bağlamaz yani ne yapıyorsa yapsın sana bilgi veriyormu ona bak burada haklısın ben sadece bi tahmin yürüttüm.
Son dediklerin çok doğru
Bir insanı her zaman yaptıklarına ve karakterine göre yargılarim. Celal hoca benim babam değil, arkadaşım değil. Adam doğruladı öğretiyor. Şeffaf bir şekilde. Yalanı yok. Kaynaklarla öğretiyor. Onun bu dürüstlüğü bile benim. icin tam nottur. İlber hoca da öyle bu adamlar boş adam değil. Bilim ve ilim insanı. Örnek alınması gereken adamlar
Harbidem öyle örnek alınacak idol olunacak adamlar ve ikiside elit insan ve ikisininde yaşlanması beni üzüyor...
Hayatın gerçeği bu. Onlar da ölecek. Yapacak bir şey yok. Videoları kalacak ama. Bizim işimiz öğrettikleri ile. Yaşlanmalarini aileleri ve yakınları düşünsün
TV ye özellikle bakmamaya çalışıyorum.
Aşırı mantıklı ve şey haberler özellikle asla bakmam kimin ne dediğini kestiremiyoruz herkes taraf tutuyor niye çünkü tuttukları taraflar para ödüyor
Textbooklar.
Mantıklı evet bi ara bende denedim fakat aksiliklerden dolayı devam edemedim hangi yayınlar güvenli peki size göre
Yani şöyle diyeyim. Thomas Calculus, Greys Anatomi ve Guyton fizyoloji okuyorum şu an.
Hmm anladım teşekkürler