Sahaftan kitap almak utanılacak bir şey mi?

Sahaf gezmek ayrı bir tutkudur aslında.
Yenisini alamadığın için 2. el alıyorsan öyle düşünebilirsin. Ama düşünme fark etmez ki içi dışı değişmiyor sonuçta.
Benim hoşuma gidiyor okunmuş kitapları okumak. Birinin not alması görmek. Aynı cümlenin altını çizmek güzel hissettiriyor.
Nerden alındığını düşünmeyi boş verip aldığın kitapları keyifle oku. Tadını çıkar.
Zaten bu zamlar devam ederse daha fazla insan sahaftan kitap alacak :)
Kitabı sahaftan gerçek değerini bilenler alır. Bazen nadide eserlere denk gelirsiniz. Kitapların eski basımlarını daha çok seviyorum. Daha uygun fiyata oluyor hem de. Benim için asıl konu "orjinal metnine sadık kalınmış mı"
Çok aradığım bir eserin 1940 baskısını bulduğumda çok mutlu olmuştum.
Cevap
15Cevap
Sahaftan almak iyidir. Bi bakmışsın çok nadide bi kitaba denk gelirsin. Genelde sahaflarda olur öyle kıymetliler
Hayır aksine daha çok güzel. Ben ikinci el kitapları daha çok severim. Ve ikinci el kitapları almak isterim hep.
Hayır saçmalama İstanbul da ki sahafçılara gitmek için bir tarafımı yırtıyorum çok uzkaktalar
uzaktalar
Sahaf kitapçılığı farklı bir kültürdür. Bende çok severek gezip dolaşmayı.
Asla utanılacak bir şey değil. Gidip sadece bakmak bile çok keyifli bir aktivite
Neden utanılsın. Bazen temiz kitap elime geçerse alıyorum ama sahalarda biraz pahalı oluyor
Ne münasebet, eskiden çok olurdu ama artık pek göremiyorum öyle satanları.
Nostaljik sanki povyona mi gittik orada kitapcı sonucta
asıl sahaftan kitap alınır
eski değerli tozlu raflardaki gerçek kitaplar oradadır
Hayır değildir neden utanılacak bir şey olsun.
Alakasız.. Havalar ısındığı zaman ilk durağım olacak..
Niye utanılacak bir şey olsun ben anlamadım
Kitap alda bunun yeri önemli değil
Hayır utanılacak bi şey değil
Neden utanılacak birsey olsun anlamadım?
Yok bilginin 2. Eli olmaz
Hayır değil, tam tersi çok hoş bir şey bence
Neden utanılacak bir şey olsun ki
Sahaf neydi?
Hayır
En İyi Cevap