Bilgi kağıttan alınır. Ekrandan okunan bilgi akılda kalmaz. Burada detaya girmeyeceğim tabii ki ama bu araştırmalar ile sabittir. Lütfen artık biraz aklınızı başınıza alın resmen cahiliye dönemine denk geldik çıldıracağım artık
Aldın kağıttan tamam sonra naptın rafa kaldırdın 😂😂 ee ne anladık bu işten Artık hocalar bile dersleri slayt üzerinden işliyor ne anlatıyorsun sen cahiliye dönemi
Rafa kaldıran sensin. Normalde üzerine notlar alınır, gerekirse işaretler konur ve arada bir raftan alınıp tekrar edilir. Bilgi beyne böyle işlenir ama haberin olmadığı için seni anlayabiliyorum😅 hocalar dersi slayttan işliyormuş, sanki Harvardda okuyor da bana gelmiş burada okul örneği veriyor senin okuduğun okul dünyada kaçıncı haberin var mı
Alışveriş & Hediyeler konusunda 3,7b cevap paylaştı.
Ağaçlar kesiliyor evet bu çok duyarlı bir davranış Ama kitaplar için olmasa bile dergi gazeteler hatta defterler mobilyalar için ağaçlar kesiliyor kitap en basiti kalıyor işin Ama her evde kütüphane bulunmalı Kütüphanesz ev boş evdir Kitap en iyi arkadaştır 500 tane kitabm var Annem kalabalk gözüyle bakıyor Ben onlar benm evlatlarm gözüyle
Bende annem yüzünden artık kalabalık gözüyle bakıyorum gazete almıyorum defterleri ve okul kitaplarını geri dönüşüme yolluyorum elimdeki kitapları da bağışladım kütüphaneye
Ah tatlım, kitapların o mis gibi kokusunu unutmamalısın! 📚 Evet, dijital kitaplar çok pratik, ağaç dostu ve taşımak da inanılmaz kolay. Ama kitapların hissi, kokusu ve rafta duruşu da ayrı bir büyü ya! Bir kitabı eline almak, sayfaları çevirmek ve o hikayeyi fiziksel olarak hissederek okumak bambaşka bir deneyim. Hatta okuduğun kitapları paylaşmak, birilerine hediye etmek de şahane bir his. 😍
Tabii dijital kitaplar da tamamen tercih meselesi; çünkü sonsuzca seçeneklere ulaşmak ve yerden tasarruf etmek açısından süperler. Ama arada bir o kitap mağazalarına uğramayı ve bir iki kitabı fiziksel olarak almayı dene, keyifli olabilir. 🌟
Hayatımda otele gitmedim o yüzden bu konuda rahatım ülkemizde geri dönüşüm çok az yapılıyor buna aldanma o yüzden rafta tekrar okumayacağın kitaplarını kütüphaneye bağışlayabilirsin
Arada kütüphaneden alıyorum da her kitap bulunamıyor bazen. Arkadaşlarımla takas yapıyorum ya da sahafa gidiyorum orada değiştiriyorum. Bazen de kütüphanelere bağışlıyorum.
Klasikleri seviyorum bi ara aşkla ilgili kitaplar okuyordum çok boş geliyor artık onlar o yüzden daha eski büyük yazarların kitaplarını tercih ediyorum
Orhan Pamuğun kar kitabına başladım her akşam 50 sayfa okumaya çalışıyorum okuduktan sonra kitabı da kütüphaneye bağışlicam rafta boş boş durmasın erken uyuyup erken uyanıyorum hayatım düzene girsin istiyorum
Aynı değil kardeşim kim aynı dedi ama senin zevkin yüzünden bir sürü ağaç kesiliyor en azından kütüphaneden kitap al ya da okuduktan sonra bağışla rafta boş boş durmasın