Okuyup en çok beğendiğiniz kitaplar hangisi ve bana da bu sırada kitap önerebilirseniz çok güzel olur :D
Duru, akıcı bir üslubu olan çoğu kitap beni sarıyor tabi konusu da güzel olması şartıyla.
Öykü ve Roman ağırlıklı okuyorum genelde.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Okuyup en çok beğendiğiniz kitaplar hangisi ve bana da bu sırada kitap önerebilirseniz çok güzel olur :D
Duru, akıcı bir üslubu olan çoğu kitap beni sarıyor tabi konusu da güzel olması şartıyla.
Öykü ve Roman ağırlıklı okuyorum genelde.

Kitap okumayı seviyorum tabi ki gerçi son günlerde her ne kadar kitap okuyamasam da kitap okumayı seviyorum. benim en sevdiğim ve aynı zamanda en son okuduğum kitap Yüzüklerin efendisi kitapları. çünkü jrr tolkienin evreni anlatma biçimi yeni karkaterler oluşturması ve yeni bir dil yaratması gerçekten harika. en sevdiğim fantastik kitaplar arasında. birde labirent serisini seviyorum tabi ki. genelde sıkıldığım zaman kitap okurdum. belki tekrar başlayabilirim ama şu an için zor ben daha çok teknoloji ile zaman geçirmeyi seven birisiyim çünkü.
Sağ ol kanka değerlendiricem :D
Siddhartayı kesinlikle okumalısın bence ana karakterin nirvanaya ulaşmak ve gerçek bilgiyi bulabilmek için yaptığı yolculuğu anlatıyor. Kısacası özünü bulmaya çalışıyor aslında. Etkileyiciydi baya. Felsefik bir kitaptı psikoloji unsurları da barındırıyor. İkinci olarak TA Barronun Merlin adlı kitabı. 12 kitaptan oluşuyor seri aslında ama şu an 8. Kitabı çeviri aşamasında. İlk dördünü okumuştum sonrasında alamadığım için devam edemedim. akıcı bir dili var okurken hiç sıkılmamıştım. Kral artur efsanesini duymuşsunuzdur belki, duymamışsanız da biraz araştırıp okumaya başlasanız daha iyi olur 🙃
Yuvarlak masa şövalyelerinden biriyim aslında:)
Öneriler için teşekkürler bakacağım 😄😄
Yeraltından Notlar, Bir İdam Mahkumunun Son Günü,1984, Köpek Kalbi, İçimizdeki Şeytan, Kürk Mantolu Madonna, Hayvan Çiftliği, Cesur Yeni Dünya, Satranç, Suç ve Ceza, Sefiller, Savaş ve Barış, Fahreneit 451, Anna Karenina, Böyle Buyurdu Zerdüşt, Amok koşuscusu, Bir Çöküşün Öyküsü, Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu , Bir Kadının Yaşamından 24 Saat
Eksik olanlar var hatırlayamadıklarım felsefe, psikoloji ve ütopya konulu kitapları severim
Bazılarını okudum, bazıları elimde var okumadim çoğu yok ama teşekkür ederim eminim hepsi çok güzeldir ekliyorum listeme 😄 teşekkür ediyorum 💫
Aklına gelirse eklersin 😂😂
Rica ederim aklıma gelince eklerim 🙃
💫🙃 iyi geceler efenim
İyi geceler 🙃
Öyle gerçekten 😄
Teşekkürler 🥰
Rica ederim 💫😇
Simyacı: simya ve kişinin kendisini bulmasıyla ilgili çok güzel bir kitap zaten okumadıysan mutlaka öneriyorum
Aklından bir sayı tut: sayfaları karıştırdıkça kendini dehşet bi gizemin ortasında buluyosun sonra ayıkla pirincin taşını ayıklayabilirsen 😄
On küçük zenci: korkmak istersen diye hehehee
hiç duymadığım kitaplar kesinlikle listeme ekleyeceğim :D merak etmemi sağladın :D
Yuppi 🥳
😁🙃💫
Teşekkürler 🙏
Rica ederim ❄🦋✨
Cevap
6Cevap
Senin için yatağımdan kalkıp kitaplığın önüne geldim ve içindeki en güzel kitabı bulmaya çalışacağım.
Hazır mısın? 👀 - Evet dediğini duyar gibiyim.
Fahrenheit 451 Korku ve bilimkurgu kitabı olup, içindeki dünyaya seni hapsederek kabuslarına konu olacaktır. hehe 🤭
:D Önerenler olmuştu sen de önerince kesin listeme aldım bunu artık
Aldım :D iyi geceler asdad
Elbette. Çok severim kitapları. Roman okumaya bende bayılırım, bunun yanında kişisel gelişim kitaplarını da çok seviyorum. Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitaplarını önerebilirim, hem Roman tarzında bir anlatımı var, hemde kader motifine dair, psikolojiye dair ince ayrıntılara yer vermiş Gülseren Hanımcım
Teşekkür ederim aklımda bulunduracağım 😄
Okuyorum. Beni en çok etkileyen 2 kitap oldu şimdiye kadar 1. Kafka'nın Dönüşüm kitabı 2. si de Simyacı.
Bunların dışında Yazar olarak beğendiğim John Werdon ve Dan Brown.
Teşekkürler listeye ekleyeceğim bunları da 😁
Rica ederim kardeşim 😊
Bayadan beri okumuyorum. En sevdiğim kitap da basılmamış bir kitap. Adı; "Klinik" korku, gerilim, psikoloji, polisiye... karışık bir kitap.
:D sen bu basılmamış kitabı nereden buldun kız
Bir ara watpadde geziyordum orada buldum. Bulduğum tek düzgün kitaptı😂
Hshshs watpadd keyfisi 😂
😅😅
😁😁
Roman türünde kitaplar okudum hatta okumakta olduğum kitabım da var ama alışkanlık haline getiremedim hiçbir zaman ve kitap okumayı sevmediğim de doğrudur.
ben yazın çok güzel okuyordum biraz bozdum ama tekrar rayına getirmeye çalışıyorum hayatım boyunca benim de bu konuda pek düzenim olmadı ama güzel bir şey okumak bence :D
Tek amacım boş zamanlarımda faydalı bir şey yapmak 😄
İyi bir seçenek :)
Evet okuyorum. Son zamanlarda okuduğum ve aklımda kalan tek bir kitap var. O da Kızıl Kraliçe. Bu kitabı teyzoşumdan almıştım. Aşırı sardı beni
Konusu ne acep ona göre listeme alayım 😄
Şöyle, iki farklı ımm şeye sahip olan insanlar var. Kızıl olanlar güçsüz, fakir ve hep ezilen taraf. Gümüşler ise güçlü, zengin ve özel güçlere sahip olanlar ve ayrıca hep Kızıllara kötü davranan kişiler. Ay bu şekilde anlatamıyorum internetten bakabilirsin😄
İki farklı Imm sjdnnd ahshshs
Tamam bakayım yorma kendini 😂😂
Uff 🤦🏻♀️😄
Hahss Uf 😁😇
Uzun zamandır kitap okumuyorum kendimi en kısa zamanda kitaplarıms vericem. Bilimkurgu tercih ediyorum daha çok
:D Yemek yapmaktan vakit bulamıyorsun kesin
Yok ya yemek yapmaktan değil burada takılmaktan😂
:D ben bayadır az giriyorum ya arada 20 dakika ara ver buraya da git kitap oku yaniii :D
Evet uzun zamandır görmüyorum seni😂 haklısın yapıcam 🥺
yap yaap 20dk oku sonra geliyormuşsun gel yinee :D
20 dk az ama onu 1 saat yapmak lazım en az
o da senin elinde artık efenim :D İyi geceleer :D
Polisiye çok severim
Elif şafak aşk da beni baya sarmıştı
aklımda bulunsun Teşekkür ederim :D
George Orwell’ın tüm kitapları. Mükemmel bir yazar. Bide Stephen King tabiki
Bir kaç tane kitap okumuştum iyidi gerçekten😄
Evet, okuyorum. Sende çok zorlama ya, akıllı çocuk falan oku. 🤓
Bak sen focus ne diyosun seeen :D
ashasd öneri mi veriyorsun beni mi gömüyorsun arada kaldım şu an focuscum :D 👻😂😂😂
bu çıbık nasıl bana döndü şimdi ben niye gömeyim :D
ahashas hem suçlu hem suçlayıcı ahsahas
Suç ve suç unsurları = Eoea_Eoea :D
Önce uğraştı sonra önerdi bak bak :D
Teşekkür ederim 👻😂
Günaydın focus shbd🌿😂
Yok ben 2 haftadır kursa gidip geliyorum da erken kalkıyorum 😂 İzmir'e de aymadı daha karanlık 😂😂
Teeeşkürler.
Ve pocusss 😄😄
👻💫
Bu soruya bayıldım.
En son mor etekli kadını okudum
Teşekkür ederim 🙃 listeme ekliyorum onu da 😄
Bayadır okumuyorum en son Mart ayında geçen yıl bıraktım
Dijital kale Dan Brown'dan. Bir solukta okursun o kadar sürükleyici.
Bakayim dost buna tesekkur ederim😄
Malorie- Josh Malerman
Teşekkürler kesin bakacağım 😄
Ricalar
ben çocuk romanlarını seviyom
Anna Karenina
Tişikkirler :D
Bazen
Genelde polisiye
Yeter ki kitap olsun okurum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?