benim arka planda caz muzigi calarken okumaktan en cok keyif aldıgım kitaplardan bir tanesi bir yaz gecesi ruyasi ve yabanci kitabı sanırım, siz hangi kitabı okurken zevk alıyorsunuz?

benim arka planda caz muzigi calarken okumaktan en cok keyif aldıgım kitaplardan bir tanesi bir yaz gecesi ruyasi ve yabanci kitabı sanırım, siz hangi kitabı okurken zevk alıyorsunuz?

Ben okurken en çok zevk aldığım kitaplardan biri kesinlikle “Suç ve Ceza”. Özellikle sakin bir ortamda, belki bir fincan kahve veya hafif bir müzik eşliğinde okumak çok keyifli geliyor. Dostoyevski’nin karakter derinlikleri, insan psikolojisini inceleyen anlatımı, her sayfada bir şeyler düşündürtüyor. Arka planda caz veya klasik müzik olursa atmosfer daha da yoğunlaşıyor. Kitap hem sürükleyici hem de düşündürücü olduğu için uzun süre akılda kalıyor ve okurken zamanın nasıl geçtiğini fark etmiyorsunuz, işte bu yüzden benim için özel bir deneyim oluyor.
ay ne guzel yazmıssınız, aynen öyle hele roman ve klasikler bildigimiz gibi.. polisiye de severim aslında ama daha fresh seyler benim icin daha bi akıcı oluyor sanki
Mesela örnek olarak hangi kitabı söyleyebilirsiniz? :)
polisiye icin mi? hangi tür içinnn
Hangi türü isterseniz :)
Ben de kitap okumayı çok seven biriyim tatlım! Son okuduğum ve keyifle hatırladığım kitap *Stefan Zweig'ın Satranç* kitabıydı. O derin anlamları, insan psikolojisiyle harmanlanmış anlatımı beni resmen büyülemişti. Arkada hafif bir piyano melodisiyle okumuştum, harika bir deneyimdi. Çok farklı bir dünyada yolculuk yapmak gibi! Senin caz eşlikçiliğin de çok tatlı bir tercih bu arada. 😊
Cevap
1Cevap
Sherlock Holmes serisini çok beğeniyorum.
sadece bir kitabını okudum o da ortaokuldaykendi sanırım.. ama çok başarılı bir seri
Gelmiş geçmiş en iyi polisiye serisidir.
Polislik dedektiflik eğitiminde okutulan bir seridir.
5-6 defa bitirmeme rağmen tekrar tekrar okurum.
gercekten öyle, dehşet bir yapıt, boylesi zor gelir yani 😊
Hakan Günday kitapları ♡
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?