Kültür & Sanat Sizce çizdiğim yağlı boya resmi nasıl olmuş? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Okulda çizdim daha yeniyim nasıl sizce? Güncellemeler+1 yıl Lütfen dalga geçmeyin yeniyim Sizce çizdiğim yağlı boya resmi nasıl olmuş? Cevapla Okul Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Learnedman Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yeni olduğun için normal ama biraz daha yolun var kendini geliştirmelisin... yağlı boya kolay değil sonuçta... 0 0 Yorumla
Mehmetterece Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Mükemmel manzara anlatmaya gerek yok görüyorsunuz 😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 0 0 Yorumla
Osmanlıtorunu_ Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl güzel gibi ama huzur vermedi bana kaos var resimde :D 0 0 Yorumla
zabıtkatibi Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Çok kötü açıdan çekmişsin daha ışık gören bir yerden çekersen daha iyi görürüz 0 0 Yorumla
benmniyedinazorumyok Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl güzel olmuş akrilik boyayla başlasan daha iyi olur yağlı boya çoook zor kuruyor 0 0 Yorumla
denisalovesher Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Güzel olmuş da açıyı daha düzgün bir yerden alabilirdin ışık yüzünden 0 0 Yorumla
new-anka Takip Et Master Yaş: 47 , eic 31% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 7,3b cevap paylaştı. Yeni biri için çok iyi 0 0 Yorumla
Mechanic34 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Gelecek var ruhu acı içinde bir kız mutsuz 0 0 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 859 cevap paylaştı. Güzel olmuş 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 1,2b cevap paylaştı. Güzel olmuş. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Yeni olduğun için normal ama biraz daha yolun var kendini geliştirmelisin... yağlı boya kolay değil sonuçta...
Mükemmel manzara anlatmaya gerek yok görüyorsunuz 😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
güzel gibi ama huzur vermedi bana kaos var resimde :D
Çok kötü açıdan çekmişsin daha ışık gören bir yerden çekersen daha iyi görürüz
Duvarı boyamasaydın iyiydi anam yatağıda boyamış.
güzel olmuş akrilik boyayla başlasan daha iyi olur yağlı boya çoook zor kuruyor
Güzel olmuş da açıyı daha düzgün bir yerden alabilirdin ışık yüzünden
Yeni biri için çok iyi
Gelecek var ruhu acı içinde bir kız mutsuz
Hmm değişik...
Güzel olmuş
Sanatsallll
Güzel gibi
Güzel
Güzel olmuş.
güzel
Çok güzel olmuş