Kültür & Sanat Çizdiğim resim nasıl olmuş sizce? camila1 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Çizdiğim resim nasıl olmuş sizce? Cevapla 40 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
BlondesmannFenomen Takip Et Master Yaş: 25 6 ay Avatar son hava bükücü çizgi filmindeki beyaz saçlı kız geldi aklıma 😃 Yue’ydi ismi galiba hatırladığım kadarıyla 0 0 Yorumla
deli_manyak37377 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 6 ay Yanlış anlama ama birisi kadına oralmi yapıyor ayda🙄 1 0 Yorumla
İkibakıpçıkıyorum Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 6 ay Benden altı ile üstü orantısız olmuş, üst kısım kısa kalmış baya. 0 0 Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% 6 ay Güzel olmuş yetenek var sende bunu değerlendir kurslara git 0 0 Yorumla
Lâedrî00 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 6 ay Güzel gözüküyor. Gölgelendirirsen çok daha hoş olur 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 6 ay Geliştirmen gereken birçok nokta var ama halledilmeyecek bir şey değil güzel duruyor ellerine sağlık 0 0 Yorumla
absend Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% 6 ay Yüzü biraz Scooby doo da shayg vardiya onun gibi olmuş 😂😂 0 0 Yorumla
mtiger22 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 6 ay Gayet güzel aya oturmuş şekilde çizsen daha güzel olurmuş 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 6 ay resim okuyan biri okuyan biri olarak yazıyorum ki - yaşına bağlı eğer küçüksen geliştirilebilir 1 0 Yorumla
dosemi Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 100% 6 ay Ne kadar zamandır çiziyorsun acaba? 0 2 Yorumla camila1 6 ay bir gündür. yeni başladım Yorumla dosemi 6 ay Tebrik ederim ellerine sağlık Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 6 ay Kültür & Sanat konusunda 10,9b cevap paylaştı. Elinize sağlık çok güzel olmuş bence 0 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 6 ay Böyle göstermez resim kendini, karalaman lazım🤔 0 0 Yorumla
benmisK Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% 6 ay senin yüzünden ben de öyle görüyorum attık 0 1 Yorumla benmisK 6 ay buraya yazdım ya yanlışlıkla pardon Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Avatar son hava bükücü çizgi filmindeki beyaz saçlı kız geldi aklıma 😃 Yue’ydi ismi galiba hatırladığım kadarıyla
Yanlış anlama ama birisi kadına oralmi yapıyor ayda🙄
Benden altı ile üstü orantısız olmuş, üst kısım kısa kalmış baya.
Güzel olmuş yetenek var sende bunu değerlendir kurslara git
Güzel gözüküyor. Gölgelendirirsen çok daha hoş olur
Geliştirmen gereken birçok nokta var ama halledilmeyecek bir şey değil güzel duruyor ellerine sağlık
Yüzü biraz Scooby doo da shayg vardiya onun gibi olmuş 😂😂
Gayet güzel aya oturmuş şekilde çizsen daha güzel olurmuş
resim okuyan biri okuyan biri olarak yazıyorum ki - yaşına bağlı eğer küçüksen geliştirilebilir
Ne kadar zamandır çiziyorsun acaba?
bir gündür. yeni başladım
Tebrik ederim ellerine sağlık
Prenses bacak arasında ne gizliyor 😂
Elinize sağlık çok güzel olmuş bence
Böyle göstermez resim kendini, karalaman lazım🤔
Güzel ama geliştirilebilir
Sabahları ben.
Güzel olmuş. 😂
Yani geliştirilebilir. Pek iyi sayılmaz.
Başarılarının devamını dilerim.
senin yüzünden ben de öyle görüyorum attık
buraya yazdım ya yanlışlıkla pardon
Geliştirilebilir eline sağlık güzel olmuş
Kadına yapılan oral seks gibi gördüm ben bunu