Kültür & Sanat Çizdiğim resim nasıl olmuş? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 74 Çizdiğim resim nasıl olmuş? Cevapla 68 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
Soulforged Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 94% 6 ay Başka bir ressamın resmini, kendince yorumlamak, ya da yeniden çizmek de sanata dahildir. Ancak başkasının çizimini, kendininmiş gibi paylaşmak hoş değil. Birazcık emek verirsen bu kalitede, hatta çok daha güzel çizimler yapabilirsin... 1 0 Yorumla
BlackJack_0642 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% 6 ay Bunu gercekden senmi yaptın harika olmuş bayıldım bana özelden ulasabilirmisin mesaj atarmısın lütfen kardeşim fotoğraf dan bakıp çizebilirmisin acaba 0 0 Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% 6 ay Kadının göğsünün ucundaki kelebek sıkışmış , dur ben kelebeğe Suni teneffüs yapayım göğüse pardon kelebeğe yani 0 0 Yorumla
Bennbencik Takip Et Xper 5 Yaş: 18 , eic 96% 6 ay Kötü yorumları takma iyi olmuş çizimin umarım ilerlersin 🌺 1 0 Yorumla
Lâedrî00 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 6 ay Güzel olmuş ama burada tam olarwk ne anlatmaya çalıştın 0 2 Yorumla _bikktimartik_ 6 ay Sanatın illa bir şey anlatması gerekmez bazen sadece göze hoş gelmesi yeterlidir Yorumla Lâedrî00 6 ay @_bikktimartik_ tabiki öyle ama merak ettim belki bir şeyi anlatmak istemiştir. Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 6 ay Kültür & Sanat konusunda 10,9b cevap paylaştı. Çok güzel olmuş ellerinize sağlık. . çok yeteneklisin gerçekten de 0 0 Yorumla
Naisseme Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% 6 ay Çok hoş, kelebek de var yarasa da. İçinde neler birikmiş dışa vurulmayı bekleyen 0 0 Yorumla
cellatgibi Takip Et Xper 5 Yaş: 27 6 ay Resimle ilgilenmedim ama teması harika biliyormusun insan içinde yaşadığı durumu resmedermis 0 0 Yorumla
s inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 6 ay Beni çizmişsin... şahane olmuş eline sağlık 1 0 Yorumla
GünesiBaglasamAya Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 86% 6 ay Güzel çizmişsin ama bakarken biraz tuhaf oldum. 0 0 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 27 , eic 81% 6 ay Kültür & Sanat konusunda 683 cevap paylaştı. keşke martı da çizseydin 0 0 Yorumla
Baran_Günay Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 87% 6 ay Çok hoş ve anlamlı bir çalışma olmuş. Tebrikler.. 0 0 Yorumla
KediMırnaww Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 97% 6 ay Çok hoş olmuş ve tam anlamıyla beni yansitmissin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Başka bir ressamın resmini, kendince yorumlamak, ya da yeniden çizmek de sanata dahildir. Ancak başkasının çizimini, kendininmiş gibi paylaşmak hoş değil. Birazcık emek verirsen bu kalitede, hatta çok daha güzel çizimler yapabilirsin...
Bunu gercekden senmi yaptın harika olmuş bayıldım bana özelden ulasabilirmisin mesaj atarmısın lütfen kardeşim fotoğraf dan bakıp çizebilirmisin acaba
Kadının göğsünün ucundaki kelebek sıkışmış , dur ben kelebeğe Suni teneffüs yapayım göğüse pardon kelebeğe yani
Kötü yorumları takma iyi olmuş çizimin umarım ilerlersin 🌺
Güzel olmuş ama burada tam olarwk ne anlatmaya çalıştın
Sanatın illa bir şey anlatması gerekmez bazen sadece göze hoş gelmesi yeterlidir
@_bikktimartik_ tabiki öyle ama merak ettim belki bir şeyi anlatmak istemiştir.
Çok güzel olmuş ellerinize sağlık. . çok yeteneklisin gerçekten de
Çok hoş, kelebek de var yarasa da. İçinde neler birikmiş dışa vurulmayı bekleyen
Resimle ilgilenmedim ama teması harika biliyormusun insan içinde yaşadığı durumu resmedermis
güzel karakalem her zaman iyidir
Beni çizmişsin... şahane olmuş eline sağlık
Yeteneklisin poncik. Çizmeye devam et
güzel hanımefendi daha da iyi olursunuz
Çok güzel olmuş çok yeteneklisin
Her tarafta olan bir resim :D
Pinterestte olmasa 😪
Güzel çizmişsin ama bakarken biraz tuhaf oldum.
keşke martı da çizseydin
Çok hoş ve anlamlı bir çalışma olmuş. Tebrikler..
Çizer burada ne anlatmak istiyor
Çok hoş olmuş ve tam anlamıyla beni yansitmissin