Önemli değil 🧐
En önemli unsurlardan biri 📙
Küçük bir detay 🎨
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Tabi ama bunu muhabbet ettiğim çoğu insanda arıyorum ben çok kültür seviyesi yüksek biriyim demiyorum ama böyle insanlarla kurulan muhabbet ile beraber birşeyler öğrenmek, farklı fikirleri duymak hoşuma gidiyor , ama yettiğini düşünmüyorum yani düşünsenize karşınızdaki insan çok kültürlü ama konuşmanıza veya fikir sunmanıza izin bile vermiyor ya da kibir sahibi kaba biri onun için tek başına yetmez ama önemli bir özellik , yani kötü birini iyi etmeye yetmez ama seçenek olarak sunulursa ilk tercihlerden biri olur
Kadınlarda o kapasite yok. Çocuklara bile kültür aktarımı, muhafazakarlık, milliyetçilik duygularını baba aşılar. Kadın çocuğuna sadece dayatılan popülizmi aşılar. Kadınlar ne derse desin sadece güçlü, olmuş erkeği isterler. Hiçbir katkıda bulunmak istemezler.
En elit, güzel, okumuş kadınlara bak. Eğitimsiz işadamlarıyla evlenirler. Bu tip adamların karısı olamazlarsa metresi olmak için yarışırlar.
Kültürlü, gay aksanıyla konuşan erkeklerle evlenenler var ama 1 yıla kalmadan aldatıp güçlü doğal bir erkeğe dönüyorlar.
Bir zamanlar ünlü aşk doktorları vardı. Lültürlü, eğitimli, babay face, feminen erkekler. Hepsi boynuzlandı ve yalnızlar. Hayata küstüler.
Kamp, spor, drift, sanayi, borsa ile geçirecek vaktini kitap okuyarak geçiren bir erkeği hiçbir kadın tercih etmez. Ederse de 1 yıl sürmez.
Kardesım ne desem bilemedim, o kadar doğru ki
İlk okul mezunuyum nişanlım yüksek lisans mezunu eğitim seviyemiz eşit değil ama genel kültür seviyemiz eşit hatta bazi konularda benim bilgim daha fazla diyebilirim bazıları genel kültüru eğitim seviyesiyle karşılaştırıyor alakası yok 4 üni bitirip konuştugundan haberi olmayanı bile gördüm
uzmanlık alanımız olan konular da genel kültüre dahildir. Diğer bilgiler de, kişinin hayatta edindiği tecrübelerin ve bilgilerin bileşkesi. Hanımefendi
İyi akşamlar
Evet önemli benim için.
Kültürlü olmak demek illa senlerce okumak değil. Belli başlı görgü kurallarını, insanlara davranış biçimi, karakteri önemli olan. Zaten kültürlü olan birinde bunların hepsi vardır.
Cevap
20Cevap
Benim için kadının genel kültür seviyesi önemliyse kadın için de önemli olmalı
Önemli değil paraya bakıyorlar
Emin ol zerre kadar önemi yok. İnan bana. Kızların çoğu, hatta hepsi en önemlisi diyecek ama yakışıklı, kaslı, esmer, sakallı erkeği gördükleri zaman direk yapışacaklar. Ne genel kültürü, ortada hiçbir şey yok. Adam en ufak bir cümle kursa, onu kültürlü ilan edecekler. Zihinleri bir sürü kanıt getirmeye başlayacak.
Evet ambalajı beğenilmeyen bir erkek ağzıyla kuş tutsa yaranamaz
Genel kültür seni sadece kültürlü bir birey yapar. Kızların birlikte olmak isteyeceği çekici bir erkek değil. Hiçbir kız, off bu erkek ne kadar da genel kültürü yüksek bir erkek, bu erkekle birlikte olmak sevişmek isterdim demez asla. Dese de dümendendir. Ama off bu erkek çok yakışıklı, kaslı, filinta gibi bu erkeğe bacaklarımı açmak istiyorum dedikleri çok görülmüştür.
Valla benim için önemli bir erkek nerde ne konuşacağını nasıl oturup kalkacağını bilmiyorsa hiç bir konuda fikir , ya da tecrübesi yoksa , kendi ayaklarinin üzerinde duramıyorsa ben o insanla yapamam oyuzden görselliği kadar eğitimi , kültürü de önem arz ediyor
Önemli olsun ya da olmasın siz bir şey yapacaksanız kendiniz için yapın. Genel kültürünüzü kendiniz için geliştirin, bir kadın veya başka bir şey için yaparsanız öz saygınız düşer
Bilgili olmasi beni kendine baglamak icin büyük bir etken ama tek basina yeterli degil.
Tip? Para?
Tip olarak gözüme hitap etmeli. Maddi olarak benden beklentisi olmamali.
Öncelikle kafaların uyuşması daha sonrasında genel kültürü önemlidir. Bazen bakıyorum okuyup belirli bir seviyeye gelmiş adamlar üsluptan bir haber, kaba saba ve ukala hareketler sergiliyor. Tabii ki hemen, arkaya bakmadan topukluyoruz 😄
Ne konuştuğunu bilmeyen adam 🤦 hiç konusmasin. Kültürlü ve zekasını doğru kullanan adamlar sınırlı sayida kıymetini bilelim 😌
Önemli bir detaydır herkes kendi eş değerinde birini ister açıkçası ben kültürsüz, bilgisiz, araştırma yapmayan, dümdüz birine karşı ilgi duymazdım.
Zeka erkeğin çekiciliği bence, entektüel bir erkek benim için iyi br partner.
Ben söylemleriyle eylemleri aynimi ona bakıyorum sonra kültürüyle ilgilenirim cambazlıkta zor zanaat sonuçta
Tabiki önemli herkes karşısında konuşabileceği, tartışabileceği, eğlenebileceği birini görmek ister.
Bazı kadınlar için aşırı önemli bazı kadınlar için önemsiz
Kadınlar genelde kendi kültür dengine ya da daha üst segmentte erkek seviyor
Onemli tabi. Magarada yetismis gibi olmamali. İnsanlara davranisi, uslubu, yasam tarzi, benimsedigi ideolojiler vs cok onemli.
Karektere, beklentiye bağlı kadını erkeği yok.
Ben bilgili, görgülü bir adamla evlenmek isterim. Eğitim seviyesi benim için çok önemlidir
Kadınlar detaycıdır. Sıradan kontrol ederler. Eleyecek illaki bir şey vardır.
Kadın için öğrenilmez. Merak edersin araştırır ogrenirsin.
Çirkin erkek yoktur. Kassız ve kültürsüz erkek vardır.
Kesinlikle yoksa tahammül bile edemiyorum.
Senin kültürün nasıldır
Şöyleyim böyleyim demem tanıyan nasıl olduğunu bilir
Önemli. Kültürsüz ve seviyesiz biriyle yapamam
İlginizi en fazla çeken konular ne peki, hangi konularda donanımlı olmasını isterdiniz
Bence çok önemli çünkü en çok karnı tok aklı aç insanlardan çekiyoruz
Bence en önemli unsurlardan biri
Meslek ne panpa
Paramedik
Benim icin onemli.
Benim için çok önemli
Bence çoğu önem vermez.
Benim için çok önemli.
Benim için önemli bir unsur
Kesinlikle çoooook önemli bence
Benim için çok çok önemli.
Kesinlikle çok önem veriyorum.
Çok önemli
Eğitim durumun ne canım
Üniverite sınavına giriyorum seneye üniliyim.
Küçük bir detay
Önemli yani
Senin uzmanlık alanın ne
Kaliteli kadın buna dikkat eder knk
En önemli şey
Bence dikkat ettiklerini düşünüyorum
çok önemlidir
bence çok önemli bir şey
Önemli değil
Önemli kesinlikle
Parası olsun heter😅
Tabiki önemli benm için