Aynı üniversitede aynı bölümdeyiz. Bu hayatta tek başardığım yks’de iyi bir sıralama yapmış olmak. Onun öyle değil ama. Sizce benimle neden ilgileniyor olabilir, ben olsam benimle ilgilenmezdim 😅
Güncellemeler
+1 yıl
Uzun soru başlıkları cevaplanmıyor bu yüzden soru şeklinde sormadım :)
Aynı kafalarda insanlar değiliz ama. Akademik kapasitem yüksek olsa da sosyal/gündelik zekam ortalama diye düşünüyorum. Ondan çok farklıyım bu yüzden aklım almıyor ya 😂 belki de sadece iyi biri olduğum için seviyordur
Çevredeki kızlara oranla fiziki olarak avantajlıyım dersem çok egoist olur ama demiş bulundum. Onun benimle bu sebepten görüştüğünü düşünmek bile keyfimi kaçırdı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kültüre veya zekaya bakıldığını sanmıyorum galiba gözüne hoş gelmedin.
Neden benimle ilgileniyor yazmıştım 😂 olsun yine de cevabını almış oldum :)
sen seninle ilgilenmediğin için o ilgileniyo
Kız aşk olsun o ne demeek :) kendime bakıyorum aynı zamanda seviyorum. Kastettiğini tam anlayamadım 😂
😂 bende anlamadım boş ver
Kısmet
Evet hayırlısı
Belkide seviyor
Aynı kafalarda insanlar değiliz ama. Akademik kapasitem yüksek olsa da sosyal/gündelik zekam ortalama diye düşünüyorum. Ondan çok farklıyım bu yüzden aklım almıyor ya 😂 belki de sadece iyi biri olduğum için seviyordur
Bilemeyiz belkide çevredeki kızlardan daha iyisindir, daha samimisindir daha güvenilirsindir
Çevredeki kızlara oranla fiziki olarak avantajlıyım dersem çok egoist olur ama demiş bulundum. Onun benimle bu sebepten görüştüğünü düşünmek bile keyfimi kaçırdı.
Bu konu hakkında düşünmeyi bırakıyorum sanırım 😢
Sadece o sebeple değildir. Aklı başında birisiyse sadece bu sebep olmaz değilse bilemem Çünkü güzelden daha güzelleri mevcut.
Katılırım çok saool🥰