Konserler, festivaller, sergiler, sanata dair ne varsa doydum ben bu sene. Çok güzel eğlenceli bir yıl oldu bol etkinlikli çok huzurlu bir yılı geride bırakıyorum ben.
Sizin arkanızda bıraktığınız yıl nasıldı?

Konserler, festivaller, sergiler, sanata dair ne varsa doydum ben bu sene. Çok güzel eğlenceli bir yıl oldu bol etkinlikli çok huzurlu bir yılı geride bırakıyorum ben.
Sizin arkanızda bıraktığınız yıl nasıldı?
2022 yılı benim için son derece kötü bir seneydi kişisel sağlık sorunlarımla uğraştığım bir sene oldu ayrıca insanların gerçek yüzünü bol bol yalan dolan fazlasıyla sinir krizi ve oldukça saçma sapan haller yaşadım diliyorum ki 2023 yılı tam tersi geçer.
Ben standart çok kötü bir yıl bıraktım her sene olduğu gibi yine yalnız sevilmeye ihtiyaç duyan bir yıl ne aşk hayatı ne sosyallik hiç bir şey zaten yaşadığım bölge doğu Anadolu mahrumiyet konsermiş olan festivallerde iptal edildi zaten sevmediğim tür müzikler vardı gitsem bile keyif almazdım. Keşke benimde güzel geçireceğim bir yılım olsa sabrediyorum bekliyorum
Cevap
15Cevap
2022 yılı boş yaşadım ve yaşıyorum maalesef. hayatın durgun ilerliyor.
Yaşadım ben de valla iyiydi bu yıl ya corona belasından sonra hak ettik
Kesinlikle
Bu sene benim için pek verimli şekilde geçmedi moralimi bozan bazı şeyler oldu ama yine de iyiyim ayaktayım tam gaz devam. Yıkılmak yok yol uzun
%200 enflasyon ile bk gibi geçen bir yıl oldu diyebilirim. Elbette festival ve konserlere gidebildim fakat beni zorladı.
Tam dolu dolu sayılmaz, ama değişik şeyler oldu her zaman.
2023 ün daha güzel olacağını düşünüyorum 🤔
Yani bir önceki yıllara göre daha iyiydi ama yine de mükemmel değildi
Konser, festival bunlar dolu değil benim için. İstediğim gibi yaşamadım
Guzel gecmedi. canım canım insanlarla gereksiz tartismalar, sinir krizi, saçmalıklarla, okb takintisiyla dolu bir yildi. Insalah 2023 güzel geçer.
Hayat ön sevişmesiz üstümden geçti. Dolu dolu yaşamışmışım 🤔
İnanılmaz dolu yaşadım.
5 ay öncesi evet çok güzel anılar biriktirdim
Bol hastalıklı bir yıl oldu.
Yaşadım sayılır.
Dolu dolu hüzün yaşadım hocam, sayılır mı?
Hastalıkla uğraştım
Umarım tekrar yaşamazsın böyle sorunlar
Yaşıyorum ağzımdan kan felan geliyor bazen öleceksek ölürüz ölümden korkan biri değilim
Hı hı 4 duvar arasında dolu dolu geçti ne demezsin
Evet. 😆
Hayır pek sanmıyorum
evvvvet
Boş yasadim vallai
Eh işte
Eh iste
Yaşamadım
boş yaşadım ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?