Sanırım 100 kişiden 1 tanesi internet yerine kitabı seçecektir. Çünkü ben bile kitap okumak istediğimde internetten pdf olarak indiriyor ve öyle okuyorum. Ansiklopediler geçmişte kaldı. :)

Sanırım 100 kişiden 1 tanesi internet yerine kitabı seçecektir. Çünkü ben bile kitap okumak istediğimde internetten pdf olarak indiriyor ve öyle okuyorum. Ansiklopediler geçmişte kaldı. :)
Ansiklopediler, kitaplar hiçbir zaman eskimez. Kitap okuma alışkanlığını küçük yaşlardan kazanmış birisi e-kitap okuyamaz. Dışarıda ağaç yapraklarını taciz eden yağmur damlalarının çıkardığı ses eşliğinde ve odada loş ortam yaratan mum ışığının yanında kitap okumak kadar mutlu eden bir aktivite yok.
Çok haklısın. Görüşü okurken bile mutlu oldum..
Bilgiye günümüzde ulaşmanın en kolay yolu İnternet, genel olarak ben de internetten yararlanırım.
Aradığım bir şey internette yoksa ansiklopediler arasında kaybolurum çokta severim ansiklopedi okumayı.
Kitapları daha çok kafa dinlemek için okurum.
Aslında yaşadığım yerde ilçe halk kütüphanesi var fakat yeterli değil , yeterli olsa kitapları seçerdim çünkü okumayı seviyorum ama hem her kitaba ulaşamadığımdan hemde heran bilgi ulaşabilirliği yüzünden internet diyorum , son kararım jdjdbfbxbcb
Emin misiniz? Son kararınız mı? sdfghsdhs
Eminim kenan bey b internet son kararım jdjdjxjfjd
sdfgsdfghdfsh
eğer çerez bi bilgiyse internete bakarım. ne bileyim, bir kişinin doğum tarihine bakmak için mesela. ama bir konuda bilgi edinmek istediğimde kitap okurum. ortadoğunun tarihini pdf olarak veya vikipediden okumam.
Cevap
8Cevap
Ben anaiklopedi okuyarak büyüyen şanslı nesildenim. Bu nedenle genel kültür bilgisi çok derin, çok entelektüel biriyim.
İnternete tercih ederdim
Kitap okumanın tadı başka aslında motive olamıyorum bu ara o ayrı. Hepimiz tembelleştik internet kolayımıza geliyor.
Maalesef :)
İkisinide tercih etsem olmuyor mu? Çünkü kitaptan baktığım bilgiler eksiktir diye internetten de bakarım ben. d
Yanlış bilgi de oluyor internette sjsnsk
Olmadı bu 🏃♀️
Niye :D
Yanlış bilgileri hesaba koymamışım.
Herhangi bir sağlık sorunu için arama yap mesela. 2 güne ölüyoruz sksks
QÜCPGMSĞCPGMWĞCÜGÖ
Öyle ama djsjdl
Cogu kişi kitap demiş. Tamam tamam yedim 😂 internet bro google amca adamdır
Tabi ya djsjdm
Yaş 37mi hahaha güldürmeyin lan beni max 15 ya
Kanka bu kim lan arkadaşın falan mı?
Lan yok ne arkadaşı boşun biri sjsnsld
Arkadaşım deseydin sövecektım 🥹😂😂
Bane djdndkd
Hee sane 😂 baska gevşek mi bulamadın lan püüü diye baslardım 😂
🤣
Sıkılır zamanım olursa kitap rahatca keyifle kahvem yanımsa olursa güzelce araştırırım acil bir bilgiye ihtiyacım olursa interneti tercih ederim
İnternet daha mantıklı çünkü zaman hızlı geçiyor ve internet zamandan tasarruf etmek için ideal bir araç.
Maalesef ekonomiden ötürü internetten pdfine ulasabildigim kitapları almıyorum ben.
Kitap çünkü hem sağlığa zararı yok hem de bozulmuyor.
Bazen yoğun olduğum dönem sadece e kitap ya da sesli kitap dinle yapıyorum. Okuduğum kitaplar elbette oluyor elime alıp.
Çoğunlukla internet
Kitap ve net ikisinide kullanırım... 🥂
İnternet daha kestirme
2 Side knk internete çok güzel makeleler oluyor
İnternet maalesef
Kitaplarım.
İnternet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?