Kendi kendime çiziyorum ama daha da ilerletmek çizim tekniklerini öğrenmek istiyorum

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi kendime çiziyorum ama daha da ilerletmek çizim tekniklerini öğrenmek istiyorum

Sanatçıların büyük kısmı eğitim almadılar. Hatta klasik eğitimin sanatsal yaratıcılığı törpülediği bile söylenebilir. O nedenle içine yoğunlaşmanı, mümkün olduğu kadar duygularını serbest bırakmanı önerebilirim.
Belki 1 - 2 kuramsal eser dışında bu konuda okumanın yararlı olduğunu sanmam. Büyük ressamların resim anlayışlarını anlattıkları eserler yararlı olabilir belki.
Onun dışında bir reklam ajansında ya da modacıyla şu halinle de çalışabilirsin.
Teşekkür ederim
Çizim yeteneğin olduğu zaten ilk görüşte belli yani ben ilk gördüğümde anladım bulunduğun şehrin belediyelerinde ücretsiz kurs veren resim kuruluşları var istersen onları bir araştır
Teşekkür ederim.
Cevap
16Cevap
Bence çizim yeteneğiniz zaten çok güzel, bunun dışında internette videolara bakabilirsiniz veya kursa gidebilirsiniz.
Zamanın ve imkanın varsa kursa gidebilirsin ya da ders alabilirsin.
Birebir eğitim kendini geliştirebilmen için daha doğru bir yol. .
Ben bu tarz yapıyorum zamanla el alışıyor pratik çok önemli
Çizimine bayıldım. Bende iki yıldır çiziyorum
Yeteneğin fazlasıyla var pratik yaparak çok daha iyi olacaksın
Işık sağdan vurmuş ve kalemi kağıda vuruşların iyi denilecek boyutta.
Bence manzara resimleri çizersen daha iyi 3 boyutlu resim yeteneğin gelişir.
Zaten genele kıyasla iyi olduğun aşikar. Pratik yapıp bir bilenden ders alarak kendini geliştiren tanıdığım var, sen de öyle yap derim.
Yeteneğin ve ilgin varsa ilgili kurslara gidip eğitim alabilirsin ya da yutuptan videolar izleyip kendini geliştirebilirsin
Yeteneğin var güzel bir eğitim alırsan daha güzel olur
İstanbul'da ismek var, sen de nerede oturuyorsan o kurslardan birine gidebilirsin. Udemy'de profesyonel öğretmenlerin olduğu derslerden bir paket satın alabilirsin. Cok yeteneklisin 🙏🏼
Çizim yeteğin çok güzel bu yeteğini geliştirmek için çizmeye devam et, sakın bırakma ve yeteğinle ilgili kendine yeni şeyler katmak ve daha iyi olmak için kurslara gidebilirsin
Ben kursa gitmiştim ayrıca genetik bir yetenek bizim sulalede... Karakalem ve doğa resimleri çiziyorum ben de
Çizim sana aitse çok iyisin
Bana ait
tebrik ederim
Benim bildiğim % olarak bu iş yetenek işi yani elinin yatkın olması lazım teknik öğrensen bile
Çizim yeteneğini dijitalde geliştirmeni öneririm. Mesela illüstratör öğrenmeye çalış.
Bi eğitimin var mı yoksa kendin mi çizdn
Kendim çizdim eğitim almadım. Hobi olarak çiziyorum
Bende eğitim almadan gitar piyano çalabiliyorum seni şu konuda anlıyorum insanın içinde hep o işin üstadları gibi yapma arzusu oluyor geliştirme isteği oluyor bi gün yapabilirsin umarım ve bende 😄
Bence Moda cizimleri Yapabilirsin.
Özel kursları tercih et bence.
Picasso'nun ruhunu çağır 😊😇
İmkanın varsa özel der al
Mimar gibi bir havan va4 zatenn
Yetenek var sende çizim kurslarını araştır
Bu yeteneğini geliştirmek için ders alman lazım
Güzel sanatlarmi oluyorsunuz
Hayır kendi kendime hobi olarak çiziyorum.
Güzel sanatlar okuya bilirsin
Gayette güzel çizimlerin var
ÇOK iyi
Bu çizim senin mi
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?