Kültür & Sanat 1 ay Sizce bu kitapların hangisinden başlayayim (Resimli)? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 TÜYAP IST Fuarından aldım bugün, oldukça heyecanlıyım başlamak için ❣️ Güncellemeler1 ay 12243 Sizce bu kitapların hangisinden başlayayim (Resimli)? Görüş Yaz 8 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
54srpFenomen Takip Et Master Yaş: 41 1 ay Kültür & Sanat konusunda 1,2b görüş paylaştı. Benim ilk dikkatimi çeken kitap "Vahşetin Çağrısı" oldu. Senin hangisinde ilk gözün kalıyorsa ondan başlayabilirsin. 0 0 Yorumla
AnAlien1 Takip Et Guru Yaş: 24 , eig 94% 1 ay Kültür & Sanat konusunda 789 görüş paylaştı. Dorian gray kesinlikle 0 0 Yorumla
m Birkirlangicmisali Takip Et Guru Yaş: 21 , eig 99% 1 ay Kültür & Sanat konusunda 346 görüş paylaştı. Dorian Gray'in portresi. 0 0 Yorumla
Kalbi_mecruhh Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eig 100% 1 ay Nerden veriyorlar bende alayım lütfen yaa 0 0 Yorumla
Descartes01 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eig 98% 1 ay Dorian grayı oku ve çok şaşıracaksın sjsjsjs. 0 0 Yorumla
1907yusuFB Takip Et Master Yaş: 30 1 ay Kültür & Sanat konusunda 741 görüş paylaştı. Önce altıncı koğuş sonra da aşk ve öbür cinler 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
2Görüş
Benim ilk dikkatimi çeken kitap "Vahşetin Çağrısı" oldu.
Senin hangisinde ilk gözün kalıyorsa ondan başlayabilirsin.
Doğan Cüceloğlu okuyabilirsin
Dorian gray kesinlikle
Dorian Gray'in portresi.
Nerden veriyorlar bende alayım lütfen yaa
Dorian grayı oku ve çok şaşıracaksın sjsjsjs.
Önce altıncı koğuş sonra da aşk ve öbür cinler
Eylül ile başla 📖