Kültür & Sanat Sizce bu kitapların hangisinden başlayayim (Resimli)? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor TÜYAP IST Fuarından aldım bugün, oldukça heyecanlıyım başlamak için ❣️ Güncellemeler+1 yıl 12243 Sizce bu kitapların hangisinden başlayayim (Resimli)? Cevapla Resim Soruları Tüy Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 5,6b cevap paylaştı. Benim ilk dikkatimi çeken kitap "Vahşetin Çağrısı" oldu. Senin hangisinde ilk gözün kalıyorsa ondan başlayabilirsin. 0 0 Yorumla
AnAlien1 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 840 cevap paylaştı. Dorian gray kesinlikle 0 0 Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 826 cevap paylaştı. Dorian Gray'in portresi. 0 0 Yorumla
Kalbi_mecruhh Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Nerden veriyorlar bende alayım lütfen yaa 0 0 Yorumla
Descartes01 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Dorian grayı oku ve çok şaşıracaksın sjsjsjs. 0 0 Yorumla
1907yusuFB Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 831 cevap paylaştı. Önce altıncı koğuş sonra da aşk ve öbür cinler 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Benim ilk dikkatimi çeken kitap "Vahşetin Çağrısı" oldu.
Senin hangisinde ilk gözün kalıyorsa ondan başlayabilirsin.
Doğan Cüceloğlu okuyabilirsin
Dorian gray kesinlikle
Dorian Gray'in portresi.
Nerden veriyorlar bende alayım lütfen yaa
Dorian grayı oku ve çok şaşıracaksın sjsjsjs.
Önce altıncı koğuş sonra da aşk ve öbür cinler
Eylül ile başla 📖