İlk kez senin gibi bir üyeyi görüyorum ve en içten dileklerimle kutluyorum! Bana kalacak olur ise Satranç elli gibi bir sayfa sayısı vardı (yanlışım var ise affedin.) onunla başlaman öneririm. Hayvan Çiftliği isimli kitap da çok hoştur ama asıl meseleyi önce internetten araştırırsan daha etkili bir okuma yaratabilir. Stefan Zweig'in diğer kitapları seni pek etkileyeceğini düşünmüyorum çünkü sonunu başlamakta biraz sıkıntı çekmiş gibime geliyor. Üçüncü olarak simyacı isimli kitap önerimdir ardından Uçurtma Avcısı'na geçebilirsiniz.
0
11 Yorumla
Soran
+1 yıl
Teşekkür ederim kardeşim.. Bu önerilerini değerlendireceğim.. Ve satranç la başlayacağım..
Bu dönütün ile beni çok mutlu ettin. Şuanda sevinç patlaması yaşamaktayım ve kitabı okuduktan sonra eğer bana geri dönüş yaparsan bundan çok büyük haz ve zevk alırım...
Bu dönütün için çok teşekkür ederim. Satranç en sevdiğim Stefan Zweig kitapları arasındadır. Gerek yazı stili gerek konusu bakımından beni çok etkilemiş bir romandır. Şimdiki önerim Hayvan Çiftliği kitabını bitirdikten sonra ya da önce internetten özetini okumanızdır. Bu kitap Satranç'tan biraz daha uzun olsa bile sürükleyicilik bakımından daha etkili olduğuna kalıbımı basabilirim. Bu kitabı da bitirdikten sonra geri dönüş yaparsanız beni çok mutlu etmiş olursunuz.
Kitabın içeriği ya da konusu hakkında fazla bir bilgim yok malesef ama araştırmalarım sonucunda George orwel'in bir cia ajanı olduğunu öğrendim.. Ne hikmettir bilmem ama.. Elim bir türlü hayvan çiftliğini okumaya gitmiyor..
Hayır efendim gerçekten merak ettiğim için kitap listenizi öğrenmek istedim.. Çünkü bende kitap alışverişlerinde baya zorlanıyorum.. O yüzden listenizi paylaşırsanız çok sevinirim..
En İyi Cevaplar