Karar veremedim😅
Doğan Cüceloğlu - Var Mısın Yok Musun
Nergis Muhammedi - White Tortune
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Doğan Cüceloğlu-Var mısın Yok musun kitabı bende var ama henüz okumadım. Onun 10 tane kitap okumuştum rahmetli hoca sayesinde hayatım değişti.. Mekânın cennet olsun..🙏🏻💐
İkincisini öneririm. Doğan Cüceloğlu kitaplarını bir sevemedim.
Daha önce hiç Doğan Cüceloğlu okumadım bilemeyeceğim.
Cevap
3Cevap
Nergis Muhammedi - White Tortune
Var mısın yok musun kitabını öneririm. Çok güzel bi kitap. Diğerini okumadım ama.
Fransızca biliyor musun?
Öğrenmeye çalışıyorum diyelim. Niye?
Ben de öğreniyorum, seviyen iyiyse tavsiye isteyeceğim jssjjssjsjs
O kadar iyi değilim sorry😂
Helal. Doğan cüceloğlu nun kitabı ile başlamanı öneriyorum. Güzel kitaptır. Bilincini açar. Kitap soruları nadir olduğu için sevinmedim değil
Ben de pek sormam, normalde ne okuyacağıma karar verebiliyorum çünkü.
Sorun yahu, nolcak. İnsan arada bir kararsızlık durumunda kalabilir. Ayrıca bir şey sorabilirmiyim? Seviyor musun okumayı, hissetmeyi
Okumayı severim de, bir şey hissetmiyorum.
Nasıl ya? Okurken hissediyorsundur diye düşünüyorum. Roman olsun, diğer türler olsun. Okumayı sevmen güzel bir şey. Sana rahatsızlık vermeyeceksem kitaplar, kültür, genel hayat hakkında sohbet edebilir miyiz?
En son Halide Edip okurken duygulanmıştım onun dışında kitabın ne anlatmaya çalıştığına odaklanmayı tercih ederim.
Anlıyorum. Lakin hem hissedip hem de anlatmaya çalıştığı şeyi gayet tabi anlayabilirsin diye düşünüyorum
Ne dediğini anladım, ben de diyorum ki genelde bir şey hissettirmiyorlar.
Anladım demeye çalıştığını. Bazı kitaplar hissettirmiyor, bazıları derinden hissettiriyorlar. Kitaptan kitaba göre diyelim
Evet öyle.
Aynen. Yalnız bir şey teklif etmiştim sana.
Ne teklif etmiştin?
Kitaplar hakkında sohbet edebilir miyiz diye teklif etmiştim ısrar yok tabiki
Belki daha sonra
İyi günler. İyi okumalar
Teşekkür ederim
Rica ederim
Var mısın Yok musun iyi bir seçenek bence...
ilki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar