Erkin Koray Akrebin Gözleri şarkısında, akrebin gözleri derken bir şey kastediyormuş ve bunu bulamadım sizce ne olabilir?
Cevabın nedir?
- Müzik & Etkinlik konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılHiç bir akrebin gözlerine baktınız mı? Bakmamanız elde diil. Çünkü onlar gözeri ile hemen dikkat çeker. Konuşmasına gerek yoktur. Yaşadığı derin duygular, içine gömdüğü hisleri,6. hissiyle herşeyi anlaması, kuvvetli hafızası, içinde taşıdığı sonsuz şehvet, tanrı vergisi çekiciliği, seksapelliği, tam bir sırdaş oluşu, sağlam karaktere sahip olması... işte buynların hepsi onun gözüne vurur. Bir akrep size öyle bakar ki kendinizi hipnotize olmuş hissedersiniz. Duyguları çok derin yaşıyan akrep, içinden her şeyi düşünür hisseder. Ama asla dışarı belli etmez. Onlarda çok dikkat çekici bir sakinlik ve ağır başlılık görürsünüz. Aslında onun içinde fırtınalar kopmaktadır. Eğer herhangi bir kötü niyetiniz varsa bunu kesinlikle farkeder. Çünkü o bunu sezer ve bilir. İşte o zaman ordan kaçın. Duygusal, romantik, sevgiyi sonuna kadar hisseden ve yaşıyan akrep konu savaşa gelince ondan korkulur. Çünkü onlar doğuştan ağır konuşma özelliğine sahiptir. Size öyle birşey söylerki, bu sizi damarlarınıza kadar zehirler. Boşuna onlara akrep denmemiş. Aslında çoğu insana ağzını yormaya bile değmiyeceğinden şöyle bir gözlerini size dikmesi yeticektir...
Akrep gizemli burçlardandır. İçinde ne düşündüğünü bilemessiniz. Çünkü hayal dünyaları okadar geniştir ki buna kapasiteniz yetmiyebilir. Su grubu olduklarından sesiz sedasız olduklarında seyrine doyum olmaz. Ancak kızdığı zaman kendinize sığınıcak sağlam bir liman bulsanız iyi olur.
İşte karşınızdaki alımlı, sizi kendine mıknatıs gibi çeken, duyguları uç noktalarda yaşıyan, zehir gibi hafızası olan, yapılan iyiliği ve kötülüğü asla unutmayan ve karşılığını vermek isteyen, vefakar, sevdiği insana sonuna kadar büyük birt tutku ile bağlanan, sağlam ve kendinden emin duran, karizmatik kişiyi gördünüz mü? Büyük ihtimalle gördünüz. Onu fark eder etmez okyanus gibi derin bakışları ile sizi hemen etkiliycektir. İşte o bir AKREPTİR!!! Baktığınızda AKREBİN GÖZLERİ...73 Yorumla- +1 yıl
Evet.
- +1 yıl
@smgyxx
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılhttps://i.hizliresim.com/XYzr4k.gif
Akrebin gözleri her an üstümde sanki
Akrebin gözleri öyle yaman ki
Öylece bakıyor hiç göz kırpmadan
Bekliyor beni kımıldamadan
Bekliyor beni kımıldamadan
Akrebin gözleri akrebin akrep
Hainlikle dolup boşalan bakışları
Sanki bitmez bir kin nefret soluyor
Yavaş yavaş yandan yaklaşışları
Belli ki küçük bir fırsat kolluyor
Belli ki küçük bir fırsat kolluyor
Akrebin gözleri akrebin akrep x4
Akrep akrep Akrep akrep
a a a a a a a a a
a a a a a a a a a
Sen oradasın ben buradayım
Sanma ki ben korkulardayım
Bundan böyle ben kuşkulardayım
Akrebin gözleri zaman böyle geçerken
Bekleme boşuna eyleme beni
Bir yerlerden gelip bir de giderken
Var olmak yok olmak ne farkeder ki?…..
Akrebin gözleri akrebin akrep20 Yorumla
Şarkısında akrep olarak hayvanı mı yoksa insanı mı demek istiyor bilemem ama bence insanı akrep burcu insanların gözleri farklıdır şarkıda dediği gibi gözünü kırpmadan bakar neden bilmiyorum ama akrep burcu olan erkekleri ve bayanları hemen ayır edebiliyorum beni etkiliyorlar kendilerini gözleriyle belli edebilen tek burc akrepler
12 Yorumla- +1 yıl
hangi burçsun? benim aşik olduğm kişi akrep burcuydu ondan sonra akrep olan herkesi burcunu bilmeden akrpe olduğunu anlamaya basladim sordugumda nerden bildin diyorlar yasli genc fark etmiyor. sexs olarak degildi bende onu gorunce heycanlanirdim sevgilimdi ama gorusmezdik biz. akreplet sexsi sever ben aldattigindan biliyorum sidmiki sevgiliside o tip bir kiz. sexse duskundurler yani. aradan 2 yil gecti ama görunce heycanlanirim. dikkat et akrep kadini istdigini alir ve vazgecmesi zor olur basina bela alma derim
+1 yılBiraz ironi üstüne yapılmış bir şarkı akrep symbol olarak tehlikeli bişeydir ayrica bildiğim kadariyla gözleri yoktur yani o akrep diye söz ettigi tehlikeli bir insandır bir müddet oda ona tehlikeli baktiğı için akrebin gözlerinden söz etmiş olabilir... tabi bu sadece bir fikir yazarın asıl demek istediğini bir kendi bilir
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
39
Cevap
101Cevap
+1 yılFaşist iktidarın, polis devletinin tasviri gibi tüm şarkı. of ki of. halkının yanında değil de, belirli bir zümrenin koruyuculuğuna soyunan kolluk kuvvetlerine yazılmıştır benim için bu şarkı. sanat böyledir işte, sanatçı bir tasvir yapar 20 sene önce, 20 sene sonra sen hayatından parçaları tek tek ellerinle toplarsın o eserden.
erkin koray öyle bir zalim tasviri, kin dolu, intikam peşinde olan bir karakter üzerinden anlatmış ki şarkıyı gel de sokakla bağdaştırma arkadaş.
önce nefes aldırmayan intikamı için fırsat kollayan akrebi tasvir etmiş, anlatıcı olarak olayın vahametinin altını çizmiş, ancak sanatın olduğu yerde umudun hep olacağından, hiç bir intikamcıdan korkmadığının, kendisinin de gözlerinin akrebin üzerinde olduğunu belirtmiş. akıllı ol ayağını denk al bundan sonra demiştir bence erkin baba.
tam tanım gibi olmadıysa diyerekten ek bir tanım yapacak olursak, türk müzik tarihinin en önemli şarkılarından biridir bana göre.
akrebin gözleri her an üstümde sanki
akrebin gözleri öyle yaman ki
öylece bakıyor hiç göz kırpmadan
bekliyor beni kımıldamadan
bekliyor beni kımıldamadan
akrebin gözleri akrebin akrep
hainlikle dolu boşalan bakışları
sanki bitmez bir kin, nefret soluyor
yavaş yavaş yandan yaklaşışları
belli ki küçük bir fırsat kolluyor
sen oradasın, ben buradayım
sanma ki ben korkulardayım
bundan böyle ben kuşkulardayım
akrebin gözleri akrebin akrep
akrebin gözleri zaman böyle geçerken
bekleme boşuna bekleme beni
bir yerlerden gelip bir de giderken
var olmak yok olmak ne farkeder ki10 YorumlaAkrepler, karapaks üzerinde bir çift basit median göz ve her biri lateralde bulunan iki ile beş çift arası bir grup küçük göz taşırlar. Median gözler, genellikle aynı yönde alttaki oküler tümsek üzerinde karapaksın anterior sınırından sonra, birlikte yerleşim gösteririler. Median gözler, iki tabakadan oluşmuştur. Lateral gözler, karapaksın ön kısmında köşelerde bulunur. Eşit büyüklükte beş, dört, üç ve iki küçük osellerin grup halinde birleşmesi sonucu oluşmuştur. Bazı türlerde bu gözler körelmiştir. Bazı mağara ve mesken türleri (Sotanochactas elliotti) gözsüz de olabilir. Göz sayısı ve dağılımı tür ayrımında değerlendirilir.
20 Yorumla
+1 yılPolisden bahsediyor,
akreplerde 2 ile 5 çift arasında göz vardır , ma bunların çogu kördür,
bizim polisimizde , devleti idare edenlerin kendi ideolojilerine göre yetiştirildiğinden , farklı düşüncedeki insanların üzerindedir bakışları, ama olayları, olanları, yaşananları , hep yanlış yorumladıklarından , akrebin gözleri demiştir erkin koray , bu polislerinde gözleri kördür aslında, lakin insanlar bbu durumu bilmezler , o sebebden polisden korkarlar , vs vs şeklinde yorumladıkça yorumlayasım geliyor, akrebin gözlerini :=)00 YorumlaAslında şu dizeler cok açık;
"akrebin gözleri her an üstümde sanki
akrebin gözleri öyle yaman ki
öylece bakıyor hiç göz kırpmadan
bekliyor beni kımıldamadan"
Akrepler avlarini hareketsiz kalıp takip ederler, avlari saldırabileceği mesafe kadar yaklaştığında zehirlerini zerk eder ve avını etkisiz hale getirir. Yani av akrebe fırsat verene kadar akrep onu takip eder ve fırsat kollar.
Cem abi de bu güzel şarkısında çevresinde ki hainleri kastediyor, açık bir anını kollayan onu zehirleri ile kirletip yıkmaya çalışan hainleri anlatıyor.10 YorumlaBilen varsa banada söylesin.
https://www.youtube.com/watch?v=akcDC0V-A0w
Benim gözlerimden mi bahsediyor, yoksa bir akrebin korkutucu gözlerinden mi bende bileyim.
Hey yavrum hey, millet adıma şarkı besteliyor yıllar öncesinden.
https://i.hizliresim.com/jY7l6g.jpg19 Yorumla- +1 yıl
ilk resimdeki leonard cohen mi?
- +1 yıl
Evet, Leonard Choen. @oguzdiyebirisi
https://www.youtube.com/watch?v=IEVow6kr5nI
https://www.youtube.com/watch?v=uSuCWq0ruuk - +1 yıl
yok adamın kim olduğunu iyi biliyorumda 10 yıldır benden başka dinleyen olmadığı üzüntüsüyle yaşıyordum resmi görünce kim bu amacında değil doğrumu görüyorum şeklinde sordum.
- +1 yıl
adam iyi yaa. sosyal mesaj ve kaygı veren şarkılarıda var batılı bir şarkıcı için nadir özelliktir saygıya ve takdire şayan biri. örnek olarak https://www.youtube.com/watch?v=Lin-a2lTelg
- +1 yıl
hahahah prens charles en büyük fanlarından gerisini sen düşün :D
+1 yılhttps://i.hizliresim.com/kZa6W9.jpg enteresan
304 Yorumla- +1 yıl
dostum senin nickini hep "sabirfi kirli adam" diye okuyorum :D
- +1 yıl
@BuToprağınSesi
https://i.hizliresim.com/9pYy0r.jpg yapma yha bak bak bak - +1 yıl
- +1 yıl
@BuToprağınSesi
https://i.hizliresim.com/jzDrgG.png vallaha mı?
- Müzik & Etkinlik konusunda 442 cevap paylaştı.
+1 yılSanki yazıldığı dönemdeki olayları üstü kapalı anlatıyor, biraz derin düşünen kişilerin anlayabileceği ama bu şarkı yasaklanmalı dendiği anda da burada kastedilen ölüm-azrail diyerek şarkının anlamını o şekildeymiş gibi düşünülmesine olanak sağlandığı kanısındayım.
00 Yorumla Akrep dediğin, duygularına hakim olandır, soğukkanlıdır. gösteriş ya da duygu sömürüsü için gözyaşı dökmez. eğer gözyaşını gördüyseniz ya çok sevinmiştir ya inanılmaz üzülmüştür ya da gerçekten tehlikeli derecede sinirlenmiştir. eğer son seçenek söz konusuysa çözüm basittir.
00 Yorumla
+1 yılÇok dinledim ve halada dinlerim. Orada benzetme yapiyor. Akrebin gözleri her an üstümde sanki... Akrebin gözleri öyle yaman ki... Akrep ten kastı sinsi ve çok tehlikeli dost görünen dusmanlarin. Senin dusmeni bekleyen tekme vurmayi bekleyen firsat kollayan insanlar
20 Yorumla
+1 yılAkrep derken bir kadın a betimleme yapıyor.. Akrebin gözyaşı zehirdir... Kadın ağladıkça erkeğinin kalbini çalar ve zehirler :)
70 Yorumlaonu bilmemde muzik kaltesi acısından en ıyı sarkısıdır erkin babanin
muthiş solosu vardır :D sarkı turk heavy metalinin zirvesidir daha ıyısı olamazzzzzzzzzzzzzz
bua arada akprebin gozleri yoktur. titresimlerle yolu bulur
gişteki solo nedr oyle yaaa a
iron maiden mı dsesem blacksabath mı :D00 Yorumla
+1 yılAkrebin gözleri geçmişte kotu deneyimler yaşayan adamın tedirgin halini anlatıyor. Aşkın insanı maneviyatta yukseltmesini maddiyatta ise zayıf gorunmesini ve bunu bekleyen düşmanların harekete geçmesini anlatıyor aslında.
Aşkın her hali ikilem her hali çelişki. Bu da yaşamla olume dair dengenin sancılı hali aslında. Bu sancılı sureci böyle anlatmış erkin baba.00 Yorumla
+1 yılakrep tum canlılar ıcınde en tehlıkelı bocekgıllerden bırıdır bence bu sarkıda akrebı ıslemesı ddostunun dusman olabılecegı ve kımseye fazla guvenmememen gerektıgını soyluyor olabılır benım gorusum nacızane
00 YorumlaBir akrebin onu soktuğunu erkin korayda acıyla ana avrat sövdüğünü yediği küfürleri hazmedemeyen akrebin gözleriyle dik dik erkin koraya baktığını demek istiyor
31 Yorumla- +1 yıl
:Dasdfg
+1 yılBu geldi aklıma niyeyse :)
https://i.hizliresim.com/XYZ7mD.jpg10 Yorumla'Timsah gözyaşları' değimiyle aynıdır.
Bahsedilen akrep insandır.
'Akrep bakışları' olan bir insan düşün.
Tabi yorumlamak tamamen görecelidir. Bu da benim penceremden görünen kısmı.00 Yorumla
+1 yılMetin2 de akrep gözü toplama görevi vardı illet bişe , onu geçememiş galiba
40 Yorumla
+1 yılakrep anlamında kötü kişilerin gözleri üzerinde oldugunu ima ediyor.. o zamanlardaki hayatında düşmanları vardı galiba onun icin olabilir
10 YorumlaNe kastetmek istediğini ve bizim ne anladığımız değişir. Farklı farklı yorumlar çıkar. Kendisine bir sormak gerek bakalım gerçekten ne söylemek istemiş. Ks'ye davet edelim.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAkrep olarak bir kadindan bahsediyor olabilir malum kadinlar tehlikelidir yani akrepde zehirlidir herneyse gozleri de bakislari ile tehlikeye cagiriyor anlamlarini kuanmaya calisiyor olabilir tehlikeli bakislar yani :)
00 YorumlaTeşbih yapıyor olabilir yani bir kadın'dan ya da farklı bir şey den yaşadığı sıkıntıyı akrep benzetmesi yaparak farklı bir hava katmış olabilir. ;)
00 Yorumlaçok güzel bir şarkı gerçekten ama nedemek istediğini bilmiyorum ama emin olmamakla birlikte akrebin gözü yok titreşimlerle bulur yolunu diye biliyorum buna benzer bir anlamda kullanmış olabilirmi gerçekten merak ettim bende ya
00 Yorumlaengin koraya bir şekilde ulaş hocam yıllardır merak ettim neydi bunun cevabı de :)
10 Yorumla- Müzik & Etkinlik konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılOkudum detaylı ve cümleler arasında bağlantı kurdum. Burada akrebin gözleri derken Azrail'e sesleniyor sanıyorum.
00 Yorumla
+1 yılbir erkin koray konserinde lgbt'li bir grup ısrarla o şarkıyı istedi de adam çalmadı o konserde.
10 YorumlaMüzik & Etkinlik konusunda 415 cevap paylaştı. tetikte bekliyormuş.. gizli özne akrebin iğnesiymiş meğerse:))
00 Yorumla
+1 yılbenim bilgiğim akrep burcunun bakışlarından bahsediliyo.
10 YorumlaMüzik & Etkinlik konusunda 690 cevap paylaştı. kalite bir şarkı olmasına rağman bir türlü sevemedim nedense :)
00 Yorumla
+1 yılAkrep sinsi ve her an sokan bşr hayvan zarar vermesende ona gelir sokar.. Adamın etrafındada akrep var oda farkında.. Sinsi bir akrep
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu sarkida ne dedugini simdi sorsan Erkin baba bile tam anlataz ama akrep iste korkutucu bakisida kendide.
akreplerin cogunun gozu var cok kucuk gozu olanlarda var olmayan belki olabilr00 YorumlaŞaka maka bir an kendimi sınavda hissettim, yapmayın şöyle şeyler.
00 Yorumla
+1 yılHiç bilmediğim bir konu. Gerçi bilmek de istemiyorum.
00 YorumlaAkrep kadınına vurulmuştur banko. Hep zarar bu akrepler.
10 YorumlaVaay erkin korayi cok insan dinlemez cok nadirdir begendim :D
00 Yorumla
+1 yılAkrep derken bence de kadından bahsediyo akrep kuyruğuyla sokar bağzı kadınlar diliyle sokar :P
00 Yorumla
+1 yılakrebin gözleri olmadigi icin titreşimlerle yolunu buldugu icin koy gittsin dunyanin icine diyor
20 Yorumlaakrebin gözleri derken;
gözlerinden zehir fışkırıyor içine çeken bir zehir gibisin dmeek istiyor bence00 Yorumla
+1 yılErkin Koray'ın karısıyla ilgili problemleri başlayınca ona yazdığı şarkılardan biri , aynı zamanda deli kadın şarkısında da ona sesleniyor
10 Yorumla
+1 yılHem çok aşık seviyor, hemde nefret ediyor. Bişeyleri hazmedemiyor,
00 YorumlaMerak edecek şeyler bitti bunu mu merak ettin :D bari öğren de bizde haber ver :D
00 Yorumla
+1 yılAkrebin gözlerini konu almış. Ama burada hayvanın türünden ziyade ülke içerisindeki ötekileştirmeyi konu aldığını düşünüyorum.
10 Yorumlasevdiği bir kadının gözleri olması daha mümkün kadınlar akrep gibi sokarlar genelde :)
00 Yorumla
+1 yılbaba erkin soylediyse vardır bir bildigi kucaalamamalı bence...
10 Yorumla
+1 yıldünyanın en güzel gözleri eşşeklerdedir
sana ettiğim onca iltifat bu nedenledir.
böyle bir şeydir...00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkadının gözlerini tasvir etmiştir... bakışlarının derinliği, bakışlarıyla etkilemesi vs.
00 Yorumlapolisi kastediyor olabilir, uyuşturucu etkisindeyken yazmış olabilir.
10 Yorumla- Müzik & Etkinlik konusunda 350 cevap paylaştı.
+1 yılAkrebin tel kafes gibi gözyapısıdan ilham almış olabilir.
00 Yorumla Akrep burcu olanın gözleri sağlam olur demek istemiş.
17 Yorumla- +1 yıl
↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑
Burası Türkiye
Bence Azrail'i kastediyor. Bekleme beni, varolmak yokolmak falan diyor. Sozleri onu animsatiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılakrebin de bir gözleri olduğunu fazla yaklaşmayın sokar demek istiyo :p ne bileyim :/
00 Yorumla
+1 yılordaki önemli nokta bence şudur yani ben böyle biliyom akrebin gozu yoktur, titresimlerle bulur yonunu...
10 Yorumla
+1 yılakrep diye bir böcek var onun Gözünü kast etmiş olabilir belki :)
00 Yorumla
+1 yılAkrepler kordur diye biliyorum. Hissediyolar termal olarak falan filan.
00 Yorumla
+1 yıliri gözlü esmer güzel bir kız olmalıki erkin baba afallasın :D
00 Yorumlaakrep diyerek hain bir arkadaşını tasvir ediyor herhalde. ya da izlendiği hissine kapılmış vesselam.
00 YorumlaÇoğu zaman şarkı sözlerinin anlamını bilemeyiz zaten hangi ruh haliyle yazdığına bağlı
00 Yorumla
+1 yılSimdi bu bir kadini sevmis hayalinda kadinda aktepbakicisiymis o zamanlar.
VE kadindan tirsmis00 YorumlaÇok saçma bir soru oldu çok teşekkürler nerden bilek la biz adam o anda hangi kafayı yasıyosa ona gore yazmış iste.
00 Yorumlaakrep zehirli ya şimdi karının gözlerde zehirli diyor
00 Yorumlaakrebin gözü yok akrepler sıcaklıklara duyarlı hareket ediyo bunla alakalı olabilir
00 Yorumla- Devamını Gör (80)
Devamını Gör(125)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem