Kültür & Sanat Bu türküde ne demek istiyor sizce? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Altın saçlı Hayriye Fıldır fıldır yürüyeAğzi burni çürüyeGel beriye beriye.. Bu türküde ne demek istiyor sizce? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 2b cevap paylaştı. Her türkü bir anlam ifade etmek zorunda değil. Her şerkı da öyleAşk bu kızılötesiYaralı müzesiHareket edemem sözleri gibi 0 2 Yorumla sadecesoruicinhesap +1 yıl Bunun neresi türkü Yorumla SwordOfDemocles +1 yıl @sadecesoruicinhesap sorudaki sözler bir türküde geçiyor. Benim yazdıklarım da Serdar Ortaç şarkısı sözleri Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sarı saçlı hayriye isminde bir kadın varmış hızlı hızlı kıvırarak yürüyormuş agzı burnu tatşı oldugu için çürüsün Gel yamacıma yamacıma demek istedi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl gel berıye yanımamı demek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl he Yorumla
bursalı_165 Takip Et Xper 3 Yaş: 126 +1 yıl Hayriye varmış bıtane köyde işte sarı saçlı canım canım yürüyomuş kafiye uydurmak için ağzı burnu çuriye eklemiş şair gel beriye beriye ee gel demiş yamacima 0 2 Yorumla Soran +1 yıl berıye berıye ne demek Yorumla Soran +1 yıl gel berıye ne dmek Yorumla
sadecesoruicinhesap Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ya bu hayriye altın dişli değil miydi 1 3 Yorumla sadecesoruicinhesap +1 yıl Ayrıca canı ömrü çüriye yani öyle Yorumla Sabrinamabrina +1 yıl @sadecesoruicinhesap bende onu yazacaktım 😂 Yorumla sadecesoruicinhesap +1 yıl @Sabrinamabrina senden önce davrandım 😂😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Her türkü bir anlam ifade etmek zorunda değil. Her şerkı da öyle
Aşk bu kızılötesi
Yaralı müzesi
Hareket edemem sözleri gibi
Bunun neresi türkü
@sadecesoruicinhesap sorudaki sözler bir türküde geçiyor. Benim yazdıklarım da Serdar Ortaç şarkısı sözleri
Sarı saçlı hayriye isminde bir kadın varmış hızlı hızlı kıvırarak yürüyormuş agzı burnu tatşı oldugu için çürüsün Gel yamacıma yamacıma demek istedi
gel berıye yanımamı demek
he
Hayriye varmış bıtane köyde işte sarı saçlı canım canım yürüyomuş kafiye uydurmak için ağzı burnu çuriye eklemiş şair gel beriye beriye ee gel demiş yamacima
berıye berıye ne demek
gel berıye ne dmek
Ya bu hayriye altın dişli değil miydi
Ayrıca canı ömrü çüriye yani öyle
@sadecesoruicinhesap bende onu yazacaktım 😂
@Sabrinamabrina senden önce davrandım 😂😂