İklim aktivistleri, Almanya Potsdam'daki Barberini Müzesi'nde sergilenen Claude Monet'nin Les Mueles serisindeki bir tabloya patates püresi fırlattı. Bu tür eylemler farkındalık yaratmak için yeterli mi?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İklim aktivistleri, Almanya Potsdam'daki Barberini Müzesi'nde sergilenen Claude Monet'nin Les Mueles serisindeki bir tabloya patates püresi fırlattı. Bu tür eylemler farkındalık yaratmak için yeterli mi?

Bununla bir şey kanıtlayamazlar. Vermek istedikleri mesajla alakasız. Beyinsizlikten başka bir şey değil.
İklim değişikliğini protesto etmek istiyorsalar fabrika önlerinde tepkilerini gösterebilirler.
Bu esere çorba atınca iklim düzeldi mi şimdi? Saçma sapan hareketler. Ruh hastası hepsi.
Fabrikalarından çıkan gazlarla atmosferi mahveden , özel jetleriyle dünyayı gezip , atmosfere deli gibi CO2 salan zenginlerle uğraşmazsınız. Çünkü bu tip eylemleri yapan kuruluşları arka planda bu zenginler finanse ediyor.
her şey mi yalan olur bu dünyada ya 😑
Cevap
16Cevap
Umarım ceza alır bence
Dikkat ceker suphesiz o acidan da buyuk saygisizlik esere ve sanatciya. Hic dogru bulmuyorum. Bir turlu dikkat cekememisler de anca boyle dikkat cekmeye calisiyorlar havasi veriyor.
Bence dikkat çekmeye çalışan bir avuç ergen... Farkındalık sergide sanat eserlerine saldırmakla olmaz
Yeterli değil gidiklamaz bile bu kadarı ama menemen atıp ekmek bansalardi bi kıpırtı olabilirdi sanki
Sanat dediğin şeye zerre ilgim yok ama bu yaptıkları ağır öküzlük.
Hiçbir anlam ifade etmeyen tabloların iklimden daha değer görmesi dünyanın selameti için hayırlı değil. Soluyacak hava, su olmayınca milyonlar biçtikleri şu saçma şeylere mi sarılacaklar.
Olmayan iklim sorununa saçma yollarla dikkat çekmeye çalışacaklar tabi
Saçma davranıyolar ama çaresiz hissediyorlar herhalde bilemedim:d
bütün bu müze saldırılarının "false flag" operasyonu olduğunu düşünüyorum. bence kamuoyunda antipati yaratarak harekete zarar vermek için düzenleniyorlar.
Bu saldırılar çoğaldı biliniyor cam içine alsınlar madem
Daha tam tersine zarar verecektir. Bu eylemi bir fabrikanın önünde yapmaları gerekiyordu.
Mal oldukları için bence
düşük iq turnusolleri
Cok bos duyar kasiyorlar
Hayır katılmıyorum bu duruma
Bunlar tam olarak amacı ne 🤔
Kesinlikle çok büyük saygısızlık
Beyinsiz magandalar
Orjinalinin sergilendiğini sanmıyorum
Bunların amacı ne?
IQ yerlerde yahu
Çevreyle tablonun ne alakası var şimdi
hic gerek yok