Selaaam👻 Küçükken İlkokulda Çaldığınız Müzik Aleti Neydi¿
Ben Piyano Çalıyordum Müzik Aşkımda İlkokulda Başladı Halada Piyano Çalıyorum Peki Siz Ne Çalıyordunuz?
Selaaam👻 Küçükken İlkokulda Çaldığınız Müzik Aleti Neydi¿
Ben Piyano Çalıyordum Müzik Aşkımda İlkokulda Başladı Halada Piyano Çalıyorum Peki Siz Ne Çalıyordunuz?
Bi ara koroya girmiştim ilkokulda çok sonra şan eğitimi aldım sonra şarkıcılıkta yetenekli olmadığımı düşündüğüm için bıraktım. Enstrümanların hiçbiri hiçbir zaman ilgimi çekmedi az biraz piyano ilgimi çekerdi ama öyle öğrenme hevesim olmadı şarkı söylemek istedim ondada yeteneksizim.
Cevap
14Cevap
Flüt çalardım
Merhabalar 🙃
Ben ilk okula başlamadan önce Def, Erbani çalmayı biliyordum, okula ilk basladigimdan itibaren bunlara devam etmiştim.
ilk ve orta okulda müzik dersinde meshur flüt olur flüt çalmaya calisirdik. Meshur Çoban melodisi 😅😅
ben de piyanoyu ilkokulda öğrendijm. şu an bas gitar ve bateri de çalabiliyorum
En Güzeli Özel dersle Piyanonun Temelini Attım Özel okulda Pekistirdim
benzer hikayeler :)
Gitarım vardı 8 yaşında sokağın başında arabalara olmayan eğitimle gitar konseri vermiştim.
Blok flüt kfmdkdkkd ama sonra gitara geçtim fkfmckc
Arkadasın birinden mızıka , başka bir arkadastan flüt çalmıştım.
o konularda çok yeteneksizdim ama yaa ben flüt çalmayı bile lise zamanımda öğrendim :D
Muzik dersi aliyorduk orada bir tane ozellikle onu iyi caliyordum guzel ezberliyordum vurulacak yerlere, ismine bi bakip geleyim kfdgjkdf
👍🏻
ksilofonmus kjfgkdjk
www.google.com/url
ding dong diye sesler cikiyordu kfdjgkdg
😂 Jjs
Bağlama halen bağlama
Oda Güzel türküler 🎵
Flüt vardı hep.
Yaa Olsun
Fülüt
⚜️ Güzel
flüt 😒