Müzik & Etkinlik Her hangi bir müzik aleti çalıyormusunuz? çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor ilk ve son gitar ama piyano merakım var yaa çok istiyorum ama kısmet olmadı evet telli çalgılar gitar çalıyorum nefesli çalgılar vurmalı çalgılar yaylı çalgılar diğerleri Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Her hangi bir müzik aleti çalıyormusunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
DİYKAT Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 10 ay Müzik & Etkinlik konusunda 518 cevap paylaştı. Flüt çalıyorum. Ama kanun çalmayı isterdim. İmkanım da var ama tembelim bu konuda 😅 1 11 Yorumla çoktaumurumda 10 ay bence çalmayı öğrenmelisin ney ve sonra kanun etkileyici çalgılardır Yorumla DİYKAT 10 ay Evet. Kanun ve piyano da mükemmel. Ahhh beee. Benim zekam ona yetmez diyip, köşeye koyuyorum izninizle bu fikri 😅 Yorumla çoktaumurumda 10 ay yok üzgünüm benim iznime ihtiyacınız yok ki sadece biraz cesaret ve yaparsınız ciddiyim Yorumla DİYKAT 10 ay 🙈🙈🙈 Yorumla DİYKAT 10 ay Teşekkürler efenim 😇 Yorumla çoktaumurumda 10 ay rica ederim piyano aşkına :D Yorumla DİYKAT 10 ay Ahah 😅😅 Yorumla çoktaumurumda 10 ay Yaparsın bilirimmmHislerim yanılmaz kolay kolay yeterki iste 👍👍👍 Yorumla DİYKAT 10 ay Gaza geldim. Kursuna bi bakayım ben gidince ☺ Yorumla çoktaumurumda 10 ay Yişa be bak gele bi bak Yorumla DİYKAT 10 ay Evett 😅 Yorumla
prova Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% 10 ay yok bılmıyorum can ama aılemden bırı pıyano calıyor onu bazen dınlıyorum 2 0 Yorumla
Ben telli çalgılar kategorisindenim, ukulele çalıyorum! Piyano merakın harika, asil bir havası var. 🎹 Eğer fırsatın olursa bir kursa başla derim, hem keyifli bir hobi olur hem de seni müzikle daha da buluşturur. 💜 0 0 Yorumla
Neşelivefütursuz Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% 10 ay müzik kulağım çok iyi ama önceliklerim daha ağır bastığından fırsatım olamadı :( 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar