Selamlar! Herkesin boş zamanlarında yapmayı sevdiği bir aktivite vardır. Çoğunlukla müziğe ilgi duyanlar o dakikalarını şarkı söyleyerek, enstrüman çalarak geçiriyorlar. Peki ya sizin çalmaya başladığınız ilk enstrüman (müzik aleti) neydi? Hiç enstrüman çaldınız mı? Hangi enstrümanlar ilginizi çekiyor?
Çalmaya başladığınız ilk enstrüman neydi? Hangi enstrüman ilginizi çekiyor?
Piano en sevdiklerim arasında ama ilk olarak okulda flüt herkes gibi sonrasında org ve gitar denemelerim oldu. Ama 10 parmak piano çalabilmeyi çok isterdim
İlkokulda öğretmenim satrancı çok iyi oynadığımı fark edip beni ve ailemi yönlendirdi. Küçükken satrancı iyi oynadığım fark edilince satrancın ve derslerin üzerine yoğunlaştırıldım. Bir de resim ama çizimim gerçekten çok kötü olduğu için bu kız sayısalcı diye müzik alanında kendimi keşfetme fırsatı bulamadım. Enstrüman çalmayı hiç denemedim o yüzden. Keman çalmak içimde çok fazla kaldı.19 yaşındayım acaba seneye öğrensem nasıl olur geç mi? Çoğunlukla bu eğitimler küçük yaşta başlıyor diye çekimserim.
Hayır asla geç olmaz. Ne demişler gecikiyorsa güzelleşiyordur 🌸 Umarım kısa bir süre sonra keman çalmayı öğrenmeye başlarsın 🙏🏻🙏🏻 Senin için hayırlısı olsun