Hangi estrümanı çalmaya daha yatkınsınız? Bunu nasıl anladınız?

Müzikle ilgilenmek istiyorsunuz ancak hangi çalgı aletini kullanmaya daha yetenekli olduğunuz nasıl anlayacaksınız ? Mesela ben gitara başladım ama belli bir seviyeye kadar gelebildim çünkü parmaklarım klavyeye pek yatkın gelmedi ve istikrarlı çalışmadığım için koptum. Bu arada klasik gitarla istediğim tınıları işitemediğimden biraz da soğudum açıkcası. Bazen klasik müzik bazen blues,country bazen metal rock moda giriyorum yani bazen keman piyano akustik gitar mızıka vs öğrenmek bazense hard modda elektro gitar amfi vs düşünüyorum..

Her müzik türünden çalmaya heves ettiğim müzik aleti ve bazı parçalar var mesela pachebel'in canon in D sini solo piyanoyla çalmayı veya vivaldi'den kemanda bişeyler çalmayı çok isterken aynı zamanda bateriyi çoşturmak buna paralel elektro gitarla da " pentagram-westaland, amon amart- death in fire" çalmak için neler vermezdim...

Hepsine biraz yatkınlığım var ve belli bir seviyede başarabileceğime inanıyorum ama çekincem belli bir seviyeye kadar öğrenmek ve sonra aleti bir kenara atmak konusunda...

En yatkın olduğum müzik aletini ve müzik türünü tespit edip onun üzerinde yoğunlaşmak istiyorum sizce bunu nasıl yaparım ?
Klasik Gitar, akustik gitar
Piyano
Keman
Bateri
Elektro gitar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Sanırım geniş bir çalışma alanı olan bir enstrumana el atmalıyım çünkü çeşitli tarzlarda favori parçalarım var bu yüzden tek müzik türünü icraa edebildiğin bir alet beni dar alanda bırakır. Şu an elektro gitar ve marifetli bir anfi mantıklı gibime geldi... ELEKTRO GİTARLA çok çeşitli müzik türlerinde çok farklı sesleri alabiliyoruz sanırım ?
Güncellemeler
+1 yıl
bir de ricam de şu soruyu puanlayın zahmet olmazsa
Hangi estrümanı çalmaya daha yatkınsınız? Bunu nasıl anladınız?