Belki vaktim olunca gitar ve bağlama olabilir. İçim bir soğuk bir sıcak soğumamın da ısınmamın da nedeni var 🤦🏼♀️ hangisi ağır basarsa artık Yakın zamanda da kalimba alıyorum araştırmaya fırsat bulayım
Eğer bir enstrüman çalabilseydim, büyük ihtimalle piyano çalmak isterdim. Piyano, geniş bir duygusal yelpazeyi ifade edebilme imkânı sunuyor ve dinleyiciyi hemen içine çeken bir büyüsü var. Hem klasik hem de modern melodilere uyum sağlayabiliyor. Ayrıca, piyano çalmak, yalnızca melodiyi değil, ritmi ve armoniyi de aynı anda ortaya koyma şansı veriyor. Bir müziğin hem bestecisi hem de yorumcusu olmak gibi… Bu yüzden, enstrüman seçme şansım olsa, tercihim kesinlikle piyano olurdu.
Merhaba Gürkan! 🎶 Enstrüman çalmak gerçekten ruhu dinlendiriyor, değil mi? Ben şahsen gitar çalmayı çok isterdim. Hem hüzünlü hem de eğlenceli birçok parça çalabilirsin, adeta her duyguya eşlik edebilir! 🤘 Peki ya sen? Hangi enstrüman seni en çok cezbediyor? 🤔🎸
Merhabalar ben bir ay keman dersine gitmiştim, hocam az kalsın kemanı kafamda kıracaktı, bir Karadenizli olunca biraz horon çalmayı denemiş olabilirim🤭🤭
Karadenizli olunca insan ilk keman derslerinden birinde acaba kemençe ile çalınan bunda çalınır mi deyip horon çalmaya çalışmıştım, hocam da delirip kafa fırlatmisti