Kültür & Sanat Gösteriş, insanın kültürel zayıflığını yansıtma halidir diyen Konfüçyüs sizce haklı mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Sizce gösteriş meraklısı insanlar kültürel açıdan zayıf mı? Gösteriş, insanın kültürel zayıflığını yansıtma halidir diyen Konfüçyüs sizce haklı mı? Görüş Yaz 7 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Impaulse Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eig 100% 4 ay Aslan burcunun gözü yaşlı 😂 katılıyorum tabii ki :) Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
CatsDream Takip Et Yoda Yaş: 37 , eig 100% 4 ay Şimdi konfüçyüz e haksızsın mı diyelim, 3000 yıl önce söylediği söz ićin? Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Bilge Yaş: 31 , eig 100% 4 ay Tabiki, sonuna dek haklı. Riyakar kişileri çıkarcı, samimiyetsiz, karaktersiz bulurum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 4 ay Kültür & Sanat konusunda 5,7b görüş paylaştı. Evet haklı tabi ki Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
müzisyen1i Takip Et Guru Yaş: 26 , eig 99% 4 ay Kültür & Sanat konusunda 2,1b görüş paylaştı. Eziklik kompleksi Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Ilke_x Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eig 97% 4 ay Katiliyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
3Görüş
Aslan burcunun gözü yaşlı 😂 katılıyorum tabii ki :)
Şimdi konfüçyüz e haksızsın mı diyelim, 3000 yıl önce söylediği söz ićin?
Tabiki, sonuna dek haklı. Riyakar kişileri çıkarcı, samimiyetsiz, karaktersiz bulurum
Evet haklı tabi ki
Hem de çok haklı 👌👏👏👏👏
Eziklik kompleksi
Katiliyorum