Kültür & Sanat Gösteriş, insanın kültürel zayıflığını yansıtma halidir diyen Konfüçyüs sizce haklı mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Sizce gösteriş meraklısı insanlar kültürel açıdan zayıf mı? Gösteriş, insanın kültürel zayıflığını yansıtma halidir diyen Konfüçyüs sizce haklı mı? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 24,4b cevap paylaştı. Evet haklı tabi ki 0 0 Yorumla
Impaulse Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aslan burcunun gözü yaşlı 😂 katılıyorum tabii ki :) 0 0 Yorumla
CatsDream Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Şimdi konfüçyüz e haksızsın mı diyelim, 3000 yıl önce söylediği söz ićin? 0 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 482 cevap paylaştı. Tabiki, sonuna dek haklı. Riyakar kişileri çıkarcı, samimiyetsiz, karaktersiz bulurum 0 0 Yorumla
müzisyen1i Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 3,9b cevap paylaştı. Eziklik kompleksi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evet haklı tabi ki
Aslan burcunun gözü yaşlı 😂 katılıyorum tabii ki :)
Şimdi konfüçyüz e haksızsın mı diyelim, 3000 yıl önce söylediği söz ićin?
Tabiki, sonuna dek haklı. Riyakar kişileri çıkarcı, samimiyetsiz, karaktersiz bulurum
Hem de çok haklı 👌👏👏👏👏
Eziklik kompleksi
Katiliyorum