Sevgilinizin kitap okumuyor olması sizin için problem yaratır mı?

Sevgilinizin kitap okumuyor olması sizin için problem yaratır mı?

Değildir. Belki okumayı sevmiyordur. Görsel olarak izleyerek daha iyi anlıyordur. Belki duyarak. Benim için kitap gazete okuması şart değil. Kitap gazete okuyup kültürlü takılan fakat eşine şiddet uygulayan da birçok insan var. Kültür okuduğumuz kitapla ölçülmüyor fikrimce😃
Ortak bir kültürel ağımız yoksa sonra sıkıntı yaşarız. O nedenle kitap okumasını hatta aynı tarzda okumasını isterim ki üzerine konuşabileceğimiz konularımız artsın. Ayrıca ortak kitap okumak eğlenceli olur.
Cevap
5Cevap
hayır problem yaratmaz
Benim de öyle böyle çok kitap okuma alışkanlığım yok, yeni türler keşfetme yolundayım ama her insan hayatında en az 1 kitap okumuştur herhalde yani ben öyle sanıyorum bu yüzden sorun etmem eğer bana saygı duyuyorsa 🙂
Olur. Kitap okuyan insanlar bir tık kendini geliştirmiş kişilerdir. Ufku açık kişileri severim:)
Kitap okuyan insanlara hayranlığım olduğu bir gerçek ama sırf kitap okumaması rahatsız etmez.
Iletişim kurmakta ciddi zorlanabilirim. Okuyanla okumayan bir olmuyor maalesef.
Biraz çünkü beraber okuyup, kültürel olarak ilerletmek isterim onu da.
Hayır değil. Sevmiyo olabilir, saygı duyarım
Kendi bilir sorun değil bana engel olmasın da.
Yaratmaz. Kendini geliştirmesi güzel bir bakış açısına sahip olması yeterli benim için.
Sorun değil ama kitap okuyan bir insanla kitap değerlendirmesi yapıp, o konunun içinde kaybolmak ayrı bir zevk.
Ben eskiden kitap okumazdım daha yeni başlıyorum okumaya iyi geliyor
Yaratır. Ne konuşabilirsin ki?
Kitap okumuyorsa evlenmem
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?