Tamamen saçmalık ötesi bir söz! Milyonlarca insanın ölümüne yol açan kişiler de kitap okuyordu. Binlercesini bir savaşa sürükleyen de. Ya da sadece bir kişiyi planlayarak yok eden de. Kısacası "kitap okuyorsa, şiir seviyorsa o kişiden zarar gelmez" demek budalalık!
Saçma, ne tür kitaplar okuyor? Ben devrimcilik kitabı okuyan da gördüm okuduğu kitabın etkisin de kalıp canına kıymak isteyen de gördüm. İşkence metodları okuyan var yaa. Mafya sananlar var. Adam Abdullah Çatlı okuyor Fethullahın ya da Adnan oktarın kitabını okuyan var. Okuduğum kitap hayatımı değiştirdi diyorlar hiç duymadın mı, ne yönden değiştirdi? Herkes de olumlu sonuç çıkmaz. Herkes farklı olabilir.
Kitap okumak bilgi edinme yollarından sadece bir tanesidir. Bu metodu kendinizi geliştirmek için doğru şekilde kullanırsanız, faydalı olur. Bunun dışında size katabileceği başka doğaüstü bir gücü yoktur.
Tabi ki katılmıyorum. Kitap okuyan, hatta gece gündüz kitap okuyan insanlardan çok ciddi zararlar gördüm. Dünyada ki bütün kitapları okusa bile her zaman karaktersiz kalacak insanlar var.