Sinemalara amacı dışında gelenler için kültürsüz insanlar diyebilir miyiz? Bu insanlar kültür yönünden zayıf mıdır?

Sinemalara amacı dışında gelenler için kültürsüz insanlar diyebilir miyiz? Bu insanlar kültür yönünden zayıf mıdır?

Yani benim lise çağlarımda öpüşüp koklaşmaya gidenler olurdu hatta biri bana ilk buluşmada bir şeyler yer sinemaya gideriz dese direk buluşma teklifini reddediyordum🤣🤣🤣🤣😁 şimdi neler oluyor bilmiyorum pandemiden sinemaya da gidemez olduk😂
Ahahah :))
🤪bu da hayatın bir gerçeği napalım şimcik😂
Sinemaya kültür için gidilmez. Yanindaki kızla vakit geçirmek için gidilir o istediği için gidersin. Yeni bir film çıkar beraber bir akitvite olsun diye gidersin. aklinda abazalik varsa sırf fantezi için sinamya gidilmez. Kultur ile gideceksende tek başına git
Ofsayttı
Kaotik ortama sahip topluma açık alanlarda amacı dışında kullanılışı birkaç saniye düşündürür sonrası pekte tartışmaya açık konu değil kültür nedir kişi bunu nasıl değerlendirir ona bakılmalı genel olarak katılmıyorum
Kültürsüz değil de ahlak açısından geride kalmışlar diyebiliriz.
Özel diye bir şey var yahu, kendilerine her yeri yakıştırıyorlar. Son derece rahatsız edici.
Cevap
15Cevap
Kültürsüzdür tabi ki
Hayır kültürsüzlük değildir. Gelebilir, insanları rahatsız etmediği müddetçe nasıl geliyorsa gelsin
Ülkemizde kültür seviyesi ne durumda, önce onu sorgulayalım sonra bu tartışmayı yaparız.
Yerlerde diyebilir miyiz? :))
Bu hangi bağlamda geldigine bağlı bence. Sanat ve edebiyatı her insan hakkıyla takdir edemeyebiliyor elbette ama angut da olmamak lazım.
Hayır kültürsüzlükten ziyade bu bir heycandır ve ilişkiye heycan katmak ilişkinin yürümesi için önemli bir unsurdur diye düşünüyorum:)
Dil dile değmeden dil ögrenilmez. 😂Kültürsüz diyemeyiz..
Beylik laflar edenler ya çok sıkıcı ya da zamanında yediği naneleri unutmuş. 😉
Zaten genelde ergenlerden bekleniyor bu hareketler 🤦♀️
O İnsanların kafası başka yerde eli işte gözü oynaşta derler ya ha aynen öyle
Beyinleri olmadıklarını düşünüyorum ya da vizyonsuz
Film izlemek için gidilmez mi yani kültürlü olup hovardalık yapanlar da vardır hahaha
Gidecek yerleri ve ortamları yoktur. Bir çoğumuz geçtik o yollardan. 🤣
Abazalık kültürsüzlük değildir
Abaza diye tabir ettiğimiz birinin kültürlü olma ihtimali var mıdır peki? :))
Bence vardır. Libido gidince bakmak lazım
Kesinlikle kültürsüz ve vizyonsuzlar
Diyemeyiz. Herkesin eğlence anlayışı farklı
Farkli bir amac icin gitmem
Kültürsüz olsa gelmez zaten. Onun kültürü de o. 😌
Bu kültürsuzluk değil
Yok denmez onlar mekansızdır, evsizdir
Otur filmi izle napmaya geldin 😱😂😂🤭
Sinema kültür müdür? Onu sormak lazım önce
yok canım abazalik daha cok
Evet
Ne alaka ya