Kitap okumayı seviyormusunuz?
Ne tarz kitaplar okuyorsunuz?

Kitap okumayı seviyormusunuz?
Ne tarz kitaplar okuyorsunuz?

Vaktiyle çok kitap okudum. Artık pek okumuyorum. Çünkü şiir deneme söz yazıyorum. Yani aslında kitap okumaktan ziyade zaten gerektiği vakitte yazılar yazdığım için okumuş gibi oluyorum. Kitap okumak zihnini güçlendirir ve gereksiz kelimeleri de atar. İnsanın kendisiyle muhabbet etmesini sağlar. Ruhunu olgunlaştırı. Kendi özünü tanima fırsatı tanır sana. Aslında olmayan bir hayatı anlatan o kitap bizim de bitmeyecekmiş gibi düşündüğümüz hayatın da son bulacağını fısıldar kulağımıza. Hayata bakışın değişir. Kelimeleri anlatışın değişir , zihnin gelişir , zekanın çok ileri derece de farklı çalışmasına vesile olur. Kitap okumak iyidir. İnsan olduğumuzu söyler bize. İnsan düşünce ve fikir sahibidir. Ama insanlar mal sahibi olmak isterler insanlara hakim olmak isterler hep kendini üstün görmek isterler. Oysa bir hiç olduğumuzu anlatır kitaplar. Nerden geldiğimizi hatırlatır ve nerden geldiğimizi bilirsek ; inanın huzuru 4 duvar arasında para denilen kağıt parçasında aramayız. Sevgi ve saygılarımla 🙏
Çok severim genelde polisiye Agatha Cristie ve Jane Casey
Ne demek
Çok seviyorum
Klasik, roman , piskoloji , mecera kitapları okumayı çok seviyorum.
Cevap
10Cevap
Evet kitap okumayı seviyorum
kitaplarla aram pek iyi değildir
ama bir kaç yıl önce bir roman önerildi bana okudum ve çok beğenmiştim
Askerde şafak attırmak icin okurdum bol bol ne günlerdi be
Seviyorum. Kişisel gelişim ağırlıklı. Ayda en az 1 tane bitiriyorum. Bazen 2.
Evet edebiyat, dünya klasikleri.
Evet kitap okumayi seviyorum
Game of thrones serisi bitti 10 kitap
Fantastik, bilim kurgu.
polısıye, gerilim
evet çok severim.
Psikoloji
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?