Genelde ne tarz kitaplar okuyorsun?

Genelde ne tarz kitaplar okuyorsun?
Evet kitap okumayı çok seviyorum ve ilkokulda kazandım kitap okuma alışkanlığımı. Son zamanlarda daha çok kişisel gelişim kitapları okuyorum. şu an ise bu kitabı okuyorum..
Kitap okumayı seviyorum Evet türü çok fazla fark etmiyor Yeter ki beni sıkmasın ve içine alsın ancak kişisel gelişim alfa kadın olmak tarzı kitapları sevmiyorum veya çok ergen gibi duran aşk kitaplarını da sevmiyorum manasız geliyor zaman kaybı olarak geliyor Onun dışında polisiye aksiyon gerilim korku favorim klasiklerden de sevdiklerim var elbette
kitap okumayı seviyorum tabi ki özellikle sevdiğim filmlerin kitap olanlarını yani film uyarlaması olan kitapları seviyorum. mesela en çok sevdiğim kitap yüzüklerin efendisi gerçekten okuduğum en güzel kitap bazen stres atmak için bazen öğrenmek için okumayı seviyorum ama son zamanlarda maalesef okumuyorum pek kitap.
Fırsat buldukça okurum. 20 - 30 yaş arasında daha fazla okurdum.
Psikolojik ve şiir kitapları daha hoşuma gidiyor. Zaten dünya klasikleri ile büyüdük..
Cevap
6Cevap
O nasil foto laa🤣 kitap okumayi sevmem, baskasinin kafasinda kurguladigi seyler beni ilgilendirmiyor
Evet kitap okumayı çok severim genellikle gerilim türü kitapları okurum
Evet çok severim ve karışık okurum genelde ama fabl tarzı olanlar daha bir önde gözümde 😇
Kitap okusam okuduğumu anlamıyorum çünkü dikkatim çok dağınık:(
Evet çoooooooook seviyorum
Evet severim
Sevmem
Polisiye severim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?