Kültür & Sanat Kitap okumayı seviyor musun? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor En son hangi kitabı okudun?youtube.com/shorts/t9uTFtVv3pU?si=E6gb3zWDlbfRkqwu Kitap okumayı seviyor musun? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 5,6b cevap paylaştı. Evet kitap okumayı çok seviyorum ve her gün mutlaka okurum. En son Jane Casey'in Maeve Kerrigan serisiden "Sessizliğin Peşinde" kitabını okudum ve şu an bu kitabı okuyorum.. 1 0 Yorumla
lbimavi Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl evet seviyorum, bugün gazap üzümleri'ne başlayacağım 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 831 cevap paylaştı. Sevmiyorum ama dikkat eksikliği nedeniyle okuyamıyorum yıllardır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Evet kitap okumayı çok seviyorum ve her gün mutlaka okurum. En son Jane Casey'in Maeve Kerrigan serisiden "Sessizliğin Peşinde" kitabını okudum ve şu an bu kitabı okuyorum..
evet seviyorum, bugün gazap üzümleri'ne başlayacağım
Sevmiyorum ama dikkat eksikliği nedeniyle okuyamıyorum yıllardır