Çok yabancı olduğum suluboya tekniğine de el atmaya çalıştım. Birkaç başarısız denemenin ardından, bir-iki tane paylaşılabilecek çalışma yapabildiğimi düşünüyorum.
Resimlerin ikisi de kırtasiye malı 25x35 cm resim kağıdına yapıldı. Bir portre bir de nü olan çalışmalarımı, görüş ve beğenilerinize sunarım…
Öncelikle işini bildikten sonra geniş bir iş alanı var... Üniversite önemli, bana da pek çok okuldan geliyorlar... Öğrenmeyi dahi öğrenememişler... Hayatım boyunca 1 kere iş aradım, o da 1 günden kısa sürdü...
Çok sevindim hemen iş bulabilmen büyük bir mutluluk kaynaği olmuştur. Senin yaşlarinda tanıdığım 2 insan vardı ve bu bölümden mezun olmalarına rağmen başka işlerde çalışiyolardı. Bi de benim kendi abim de elektrik elektronik mühendisi ama özelde iş bulabildi. Kpss'ye senelerce emek verdi fakat olmadı. Özel sektör de biraz sıkıntılı bildiğin gibi torpili ayak kaydırması falan... mühendis okumaktaki temel stresim türkiyede mutlu bir mühendis olabilir miyim sorusu. Ama senin işinden memnun olman heyecanlandırdı🎀
Ya abi aslında ben grafik tasarîm gibi bir bölüm okuycaktım mezun senemdeyim şu an mühendislik için mezuna kaldım üretmek istiyorum🌸 resim yeteneğimi de tıpkı senin gibi hobi için kullanıcam akrilik karakalem kuru boya sulu boya deneyimlerim var yağlı boyaya geçemedim daha... bu arada sana sulu boya tavsiyesi van goghun sulu boyasını kullanmalısın sulu boya kağıdına yaparsan boyadan en yüksek verimi alırsın. senelerdir resimle uğraşıyorum 3 4 yaşımdan beriiii anaokulu hocam bile anlamıştı yeteneğimi😂 ve güzel sanatlara yönlendirilirdim hep. Bi de lisede müzik hocam hep peşimde dolanırdı sesimin güzel olduğunu söylüyolar konservatiara göndermek istiyolardı. Tüm bunlardan mühendislik için vazgeçtim düşün artık sevgimi🙈
Benzer bir arkaplana sahibiz, ancak ben sanat konusunda hiçbir zaman yetenekli görmedim kendimi, hep kendi kendime yaptım birşeyler... Mühendislik ise cidden güzel bir disiplin, matematik ile oyun oynamak...
Mühendislik sayısal ve sözel bilgilerin harmanlanması zaten hobi olarak kuantum fiziği kara madde kara delik gibi konulara çalışıyorum. Sanat ise yanında soft kalıyor düzen gerektirmiyor. İkisini beraber götürmek aşırı zevkli. Bunları kitap okuyarak film izleyerek ve doğaya karışarak süsluyorum💄☺
İyi bir üniversitede okursan tiksineceksin kuantum fiziğinden. Quark polarizasyonlarını bile görmemek isteyeceksin. 🙈 Olay ufkunun ardını keşfederek bir çığır açabilirsin mesela, ama önce beni haberdar et lütfen 😇