Yetenek sınavına girmicem çizimin alt dalında çalışıcam genel olarak çizim üstüne okuyacağım sadece elle çizim yapmıyorum bunun dışında bilgisayarda çizim tasarım ve sanat makyajlarıyla ilgileniyorum
Hiç bir insan bir kerede mükemmel bir daire çizemez ama aynı yere üst üste bir sürü daire çizdiğinde dairelerin birbiriyle kesiştiği ortadaki en koyu daire mükemmel bir daire olur çizimde de aynı şekilde üzerinden geçerek çizilir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Resim yetenekten ibaret değildir. Çalışırsan bundan çok da güzellerini yapacağına inanıyorum. 🙏🏻
Teşekkür ederim çalışıyorum
Ehhhh 12 yaşımdaki kardeşimin çizimleri gibi ama devam edersen ilerlememesi için sebep yok ince çizgilerde kötüsün ama kalın çizgilerin baya iyi
Eğitim falan almadım ünide eğitim alıcam daha iyilerini yapıcam inşallah
Umarım yaparsın şimdiden başarılar
Çok teşekkür ederim inşallah
Güzel valla ben çöp adam çiziyorum sadece o da yamuk oluyo
Teşekkürler 😂
Yapılar yanlış cok fazla kontur atiyorsun egitim alman lazim eger ilerisini dusunuyosan
Ünide güzel sanatlar düşünüyorum zaten 😊😊
Kac yasindasin bende liseyi guzel sanatlar da okudum
18 yaşındayım
Ve son senen miii kesinlikle egitim almadan bu cizimlerle kazanmazssin
Yetenek sınavına girmicem çizimin alt dalında çalışıcam genel olarak çizim üstüne okuyacağım sadece elle çizim yapmıyorum bunun dışında bilgisayarda çizim tasarım ve sanat makyajlarıyla ilgileniyorum
Genede gelistirmen lazim
Evet teşekkürler
Çok keskin çizgilerin var, gerçekçi durmasını istiyosan daha fazla kalem darbesi uygulamalısın
Denicem teşekkür ederim
Rica ederim
Güzel, beğendim
Teşekkürler
Gayet güzel
Teşekkür ederim
👃 hariç diğerleri fena değil.
Teşekkürler
Normal cok iyi ya da kotu oldugunu soyleyemem
Teşekkür ederim
Tica ederim ama kendini gelistir bu konuda
Öyle yapıyorum
Cok guzel
Çok iyi
Teşekkür ederim
Gelistirmen lazim
Evet teşekkürler
A4 yanlari bos resmi guzel yapan detaylardir. Detaylari renklendir o zaman daha guzel gorunur
Evet denicem teşekkür ederim
Burunda sıkıntı var
Olabilir 😊😊
Hiç bir insan bir kerede mükemmel bir daire çizemez ama aynı yere üst üste bir sürü daire çizdiğinde dairelerin birbiriyle kesiştiği ortadaki en koyu daire mükemmel bir daire olur çizimde de aynı şekilde üzerinden geçerek çizilir
Bu teknikleri denicem teşekkür ederim
Gerçekten güzel
Çok teşekkür ederim
Rica ederim
fena değil
Teşekkürler
Güzel bence
Teşekkür ederim
Rica ederim
Bence guzel
Teşekkür ederim