Kültür & Sanat Bu satırlarda ne anlatılmak istenmiş? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Satırlarda şair ne diyor tam olarak, yorumlarınızı alalımmm gencler Bu satırlarda ne anlatılmak istenmiş? Cevapla Yorum Soruları Satış Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Meaningless1 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Belki ve keşke bir olasılığın farkkı zamanlardaki olasılık edatları..İçten gelen kendinden ( yani aşkı)Elden giden ( yani giden aşkı) 0 0 Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl kararsız kalmanın iyi bir şey olmadığını anlatıyır. 0 0 Yorumla
Simurg_4 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Gayet net değil mi 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Farklı yorumlar da bekliyorummm Yorumla Soran +1 yıl Tez ödevi için Yorumla Simurg_4 +1 yıl Hm ben farkli bir anlam çıkaramadim 🙏 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sairrr burdaaa hasretten bahsetmis uzaklık mesafe pismanlik iste oyle 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 327 cevap paylaştı. nesini anlamadın gayet açık yazmış işte 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Belki ve keşke bir olasılığın farkkı zamanlardaki olasılık edatları..
İçten gelen kendinden ( yani aşkı)
Elden giden ( yani giden aşkı)
kararsız kalmanın iyi bir şey olmadığını anlatıyır.
Gayet net değil mi
Farklı yorumlar da bekliyorummm
Tez ödevi için
Hm ben farkli bir anlam çıkaramadim 🙏
Sairrr burdaaa hasretten bahsetmis uzaklık mesafe pismanlik iste oyle
nesini anlamadın gayet açık yazmış işte
Yorumu niye sildin
Kafası acabalarla dolu bir yaşamdan bahsetmiş