Talha uğurluel in o kitabını mı? O yazarın tüm kitapları bende var (eskişehir Kudüs / yeni çıktı) hariç..
Mesela Mekke ve Medine kitabı vardı.. Umreye gittiğimde o kitaptan oldukça istifade ettim. Anlatılmayan ve başka yerde olmayan nice şeyler o kitapta vardı..
Velhasıl kelam.. Kitap ve okumak çok güzel bir şey ☺
Ben de annemler umreye giderken verdiği seminerde dinlemiştim… :) Benim o dönem gitme şansım yoktu ama çok heveslenmiştim… annemler onun üstüne hacca gitti bana hala nasip olmuş değil… gitmeden önce yine dinlemek çok isterim… :) fırsatınız olursa canlı dinleyin isterim… okumanın yeri farklı tabi ki…
Canlı izlemedim doğrusu... Bakarım İnşaAllah.. (youtube de sanırım vardır) Ama gerçekten de çok istifade ettim o kitaptan.. Ne güzel..☺ İnşaAllah sizde gidersiniz en kısa zamanda.. ☺ (Rabbimiz benim de tekrar tekrar gidebilmemi nasip etsin İnşaAllah..) Amin Amin Amin ☺
Herkese kitap hediye etmem. Herkes kitap okumak zorunda da değil. Kişi hangi konuda merak salıp, nerede iyi olmak istediği ile ilgili bir hediye seçerdim. Günlük hayatında kullanması daha iyi olur.
Bana kitap alınması fazlasıyla hoşuma gider. Çünkü bu bana hediye alan kişinin beni tanıdığını ve önemsediğini hissettirir. Çoğu kişi kitabı basit bir hediye olarak görür ama benim açımdan çok ince bir harekettir.
Benim icin en guzel hediye zamandir. Kitap da guzel hediyeler arasinda hele de sevilen ve alti cizili satirlarin bol oldugi bir kitapsa mutlu ediyor. Cokca kitap hediye aldim da hediye ettim de.