
1 yıl kadar önceydi, yağmurda yürüyen ıslanmış bir kadına, çay ve börek ikram etmiştim, kadın başka yerden gelmiş, oturacak sıcak çay içecek bir yer bulamamış, salgın hastalık yeni başlamıştı her yer kapalıydı.
Çok üzülmüştüm kadına, sohbet etmedim, rahatsız olmasın diye. Kadın çıktı gitti, teşekkür ederim diyebildi kibarca.
Aradan bir hafta geçti, bir kadın çıka geldi, beni hatırladın mı diye sordu, kusura bakma çıkaramadım dedim.
Geçen hafta çay ikram etmiştin dedi, hatırladım hemen, halini hatırını sordum.
Özellikle seni görmeye geldim dedi.
Onca yolu tepmiş benim için gelmişti, çantasından 2 tane kitap çıkardı, senin için getirdim al oku dedi.
Şok olmuştum hiç beklemediğim bir şeydi, kadına teşekkür ettim, konuşmadan yine çıkıp gitti, kim olduğunu söylemedi.
Heyecanla kitabı okumaya zaman oluşturmaya çabalıyordum, kitabı okumaya başladım, ruhen ihtiyacım olan herşey yazıyordu, kendimi çok iyi çok hafiflemiş mutlu hissettim. Hayatı benliğimi sorgulamaya başladım, aslında kim olduğumu hatırladım.
Bu da öyle unutamadığım bir anımdı, hiç tanımadığım bir insandan sadece güler yüzle davrandığım için kitap hediyesi almak, benim için çok değerliydi.
Dünyada hala karşılıksız iyiliğin olduğuna inancım tekrar güçlendi, iyilik yaparsan iyilik güzellik bulursun. 🥰😊
(Gözlerim doldu heran ağlayabilirim 🥺)
Kitap hediye almak size ne hissettiriyor?
Güncellemeler
+1 yıl
İyi insanlar iyi ki varlar.💞
En İyi Cevaplar