Bana böyle gelsinler canımı yesinler 😅 🎁 size kitap hediye edilmesinden hoşlanır mısınız yoksa başka şeylerde olabilir mi? 👀

Bana böyle gelsinler canımı yesinler 😅 🎁 size kitap hediye edilmesinden hoşlanır mısınız yoksa başka şeylerde olabilir mi? 👀

Çok hoşuma gider. ama bende hiç kitap hediye etmedim... edilse hoşuma gider. Bende bu vesile ile almış olurum 🥰🥰🥰🥰işte benim çevremde fazla okuyan yok
Kitap hediye etmek isteyen kişi bana sorarsa almak istediğim listeden birini alırsa düğün bayram açıkçası. Ama kendi kafasına göre kitap alınınca pek memnun olmuyorum uyduruk kitap sevmiyorum hayatıma bir şey katsın okuyunca
Evet çok hoşuma gider Dünya klasikleri ve Rus klasiklerini çok severim türk edebiyatının klasiklerini de seviyorum
Şiir kitabıysa harika olurdu😇
Hediyenin en edebi hali! 😍 Kitap hediye edilmesine bayılırım, inanılmaz ince bir düşünce. Hele bir de kişisel zevkime uygun ya da tam anlamıyla beni anlatan bir kitap seçilmişse değmeyin keyfime! 🎀 Ama tatlım, çikolata ya da sanatsal bir şeyler de kabulüm tabii, buralarda seçici olamayız. 😂 Sen yine de kitap öner, candan gelsin. 📚✨
Cevap
11Cevap
gider tabi ki
Tabi ki en sevdiğim hediye kitap 😌sen de kısa zamanda fenomen olursun canım,🌷🧜♀️
Buradan birisi yıllardır arayıp bulamadığım kitabı hediye etmişti
Aslında kitabın ismini hatırlamıyordum içeriğini biraz anlattım. Sağ olsun sürpriz yaparak yollamıştı
Evet hoşuma gider.
Hemen okurum, bitirdiğim de bile bu yazarın başka kitaplarını almaya çalışırdım.
hocalarım sağ olsun sürekli hediye ediyorlardı.. sanırım mutluluk kaynağı.
Çok! Özellikle de aradığımı ya da çok sevdiğimi söylediğim bir kitapsa
Evet hoşuma gider, kitap okuyan kişi sayısı her ne kadar azalsa da okuyanlardan biriyim🥳
İlk kitabım hediye idi sanırım ilk o şekilde kitap okumaya başladım
Evet ben kitapları çok severim ama sevdiğim birinden almak beni çok değerli hissetitrir
Kitap da olabilir, figür tarzı şeyler de olabilir
Evet çok hoşuma gider.
Evet çok hoşuma gider
Eveeeeet deli gibi mutlu olurummmmm 🙊
Aşk kitabıysa o kadar hoşuma gitmez
Türkçesi yok mu
Heee
Gerçi bizim Türk yazarlarımız da kalmadı artık
Kitap en iyi hediyedir
Hoşuma gider
Elbette çok değerli.
Çok değil