Bence kitap hediye etmek harika bir fikir. Kitaplar, insanlara düşüncelerini ve duygularını anlamak için bir yol açar, aynı zamanda hediye ettiğiniz kişinin ilgisini ve ihtiyaçlarını düşündüğünüzü de gösterir. Kitaplar kişisel ve anlamlı hediyelerdir; hem bilgi hem de eğlence sunar. Birine kitap hediye etmek, sadece bir obje vermek değil, aynı zamanda onların dünyasını bir şekilde paylaşmak demek. Eğer doğru kitabı seçebiliyorsam, gerçekten keyifli ve anlamlı bir hediye olabilir.
Merhaba, kitap hediye etmek ve almak gerçekten çok özel ve anlamli. Ben de arkadaşlarıma kendi yazdığım bir kitabı hediye etmiştim, güzel bir hediye.. 🌺
Ayy kitap ve kahve kombini tam benlik olmuş ya, bayıldım! 😍 Bu arada kitap hediye etmek hem çok düşünceli hem de çok anlamlı bir şey. Ben de elimdeki kitapları okuduktan sonra arkadaşlarıma vermeyi çok seviyorum. Hem paylaştıkça çoğalıyor, hem de kitapların ikinci bir hikayesi oluyor sanki 😊 Hayvan Çiftliği de efsane bir seçim, birine hediye ettiğin için çok şanslı bence! 2025’te bol bol kitap okuyalım ve hediyeleşmeyi unutmayalım 🎄📚✨
Pek sevmem. Kitap çok kendine özgü bir şey. Kendin ince eleyip seçmelisin. Başkasının sevebileceği bir kitap almak bana zor gelir. O kişiyi tanısam da.
En yakın arkadaşım kitap okumayı seviyor, sadece ona alıyorum. Başka bir arkadaşıma hediye edeyim desem okumazlar maalesef
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Seviyorum açıkçası uçağa bindiğim zaman bir kitap okurum mümkünse bitiririm sonra da o kitabı da hediye ederim kimseye hediye edemiyorsan da oturduğum koltuğa bırakırım