Emek vererek ortaya çıkaracağınız bir eserin uzun yıllar sonra da hatırlanmasını ister miydiniz?
Size göre kusursuz bi' eser var mıdır?
Detaylandırınız..

Emek vererek ortaya çıkaracağınız bir eserin uzun yıllar sonra da hatırlanmasını ister miydiniz?
Size göre kusursuz bi' eser var mıdır?
Detaylandırınız..

Müzisyenim ama kusursuz olması beni rahatsız eder. Baştan sona aynı akışta tekrar eden notalar vuruşlar kusursuzca dursa da bi yerde yapılan atak, solo gibi farklılıkların akışa renk kattığını düşünüyorum. Öteki türlü tek düze bir akışta özgünlüğünü yansıtmadığını düşünüyorum
Edebiyat... Yazılarımın insanlarda kalıcı olmasını isterdim
Müzik... Söylediğim parçaların her daim bir dinleyicisi olsun isterdim
Şiir... Seslendirdiğim şiirlerin yıllar geçse de gönle dokunmasını isterdim
Bana göre kusursuz bir eser illaki olacaktır ya sa vardır düşünmedim ama bu sadece bana' göre olan kısmı... Çok beğenirim, işte bu derim
Haliyle kusursuz da olur.
İnsan aklının yorumu ve emeği olduğu için kusursuz bir sanat olamaz.
Hatırlanmasını kim istemez ki. Sonuçta üremenin alt yapısı da unutulmamanın bir parçası
Mimari alanda sanat vermek isterdim uzun süre unutulmamayı sağlar 🙂
Kusursuzluk için beklediğim cevaplardan biri, teşekkürler.
Bir Opera yazmak isterdim, düşünüyorum da ilerisi için ama nereden başlayacağım konusunda bilgim yok, kusursuz bişey yapma gibi bir iddiam yok iz bırakacak bişey de olmaz zaten ama önemli olan istemek ve böyle bir hayalim var😊
Cevap
7Cevap
Filmler üzerine başarılı bir film yapmak isterdim
Kusursuz... Sanat estetik görünüm, güzellik algısı -algıda seçicilik- gibi birsürü farklı bakış açısının ve öznelliğin yuvasıyken kusursuzluk pek bir olağandışı.. Ama her eser kendi içinde kusurlarıyla güzelliğini yansıtır gibi bi düsünceye sahibim. Kötü bir eskiz sayfası içindeki 'Ama' ile baslayacak güzelliklere sahiptir. her şey zıttıyla ortaya çıkar eserlerde. Paul Cezanne'nin eserleri bu kadar solgun ve odaksız görünmeseydi onun imzası solgun ve odaksızlık olur muydu?
Elinize sağlık.
Lüzumu yok öldükten sonra sanatımdan haberim olmayacak tıpkı eserin kimseye bir faydası olmayacağı gibi :D
Dalivari bıyıkların ile gelip mütevazıyı oynama bari burada bize, utan biraz =/
Hayal gücünüz ile göz bebeklerini tekrar yerleştirebilirsiniz tabi.
Her gün yanak henüz yastığa dahi değmeden mışıl mışıl uyuyorum ben, büyük ihtimalle tamamen gittiğimde de durum değişmeyecek :D
W'den kurtuluşumuz yok gibi :D
bazi sarkilari dinledigimde keske bunu ben yapmis olsaydim diyorum cogu yargilar ama monsta x - who do you love sarkisinin beatleri gecisleri klipteki kostumlerine kadar her seyi mukemmel geliyor bana
Çizimim iyidir zaten orta birinci sınıftan beri elbise modeli çiziyorum abiye elbise amatörce hobi olarak yapıyorum bunu zaten
Şiir yazmak isterdim ama böyle her satırında 50 bin anlam falan olsun
Kitap yazmak isterdim, yüzyıllar sonra bile keyifle okunabilecek
Bir biyografi kitabı.
Edebiyat ya da müzik olabilirdi
Ben mozaikle ilgileniyorum o alanda olabilir
Tolkien gibi bir roman
muzik ve evet, tabii ki hatirlansin isterdim
Resim
Mimarlık
Resim
Resim
Resim 🎨